4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ZVEZDIN ŠAMAR PARTIZANU: Do juče na korak od crno-belih, a danas potpisao za crveno-bele!

Objavljeno: 13.06.15 u 19:49

Nakon što se pojavila informacija da će Nemanja Radonjić preći u Crvenu zvezdu iz Partizana, crveno-beli su ostvarili još jedan transfer koji će itekako zaboleti navijače Partizana.

Naime, kako piše ‘MozzartSport’ stameni štoper Čukaričkog Zoran Rendulić potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom, pošto je dogovorio sve sa čelnicima crveno-belih. Miodrag Grof Božović insistirao je na dovođenju stuba odbrane Čukaričkog, kojim je bio oduševljen gledajući ga ove sezone.

– Tačno je, Rendulić je igrač Crvene zvezde. Dogovorili smo dvogodišnju saradnju. On je bio Božovićeva želja – rekao je za ‘MozzartSport’ Blažo Raosavljević.

Rendulića je žarko želeo da angažuje Partizan, Čukarički mu je nudio produžetak saradnje, ali je Crvena zvezda uspela da pobedi velike rivale. Najviše zahvaljujući uticaju Miodraga Grofa Božovića koji je insistirao na dolasku Rendulića.

To bi, posle Radonjićevog prelaska u Zvezdu, moglo dodatno da uzdrma Topčidersko brdo.

0
0

4 Komentara

  1. zapitaj ti sebe gde su pare od silnih trasfera partizana…medju timova u Evropi po prodaji mladih fudbalera blizu 100 mil. eura a pet ste u minusu 15 mil…mislim da ti je pametnije da o tome pises i da o tome razmislis

    0
    0
    Odgovori
    • Samo jedan čovjek u ovom trenutku ima moć da zatvori ljude koji su pokrali Partizan i Zvezdu, ali on to ne želi. Đurića je privodio dva puta i puištao, a Zvezdine kriminalce abolirao, zajedno sa ovim dr mr, pri tom džakovima unosi pare u klub za koji navija i poklanja na zvaničnim političkim susretima dres najprivilegovanijeg kluba umjesto dres reprezentacije.

      0
      0
      Odgovori
  2. To što su Radonjić, problematični dečko stopama svog prethodnika Bosančića da igra u Zvezdi ni malo ne boli. Odigraće manje utakmica od Bosančića jer je još problematičniji, a nije problem ni Rendulić koji nije kvalitet za Ligu šampiona. Meni je zanimljivije da klub sa 50 miliona duga i koji je, navodno u maju spucao 10,5 miliona samo za licencu, cijelu spontorsku „zaradu“ od Gasproma u osmom prelaznom roku dovodi ponovo 10 novih igrača. Privilegije koje Zvezda ima na državnim jaslama su ono što boli jer je dovela 80 fudbalera za osam prelaznih rokova, četiri godine. Boli nezainteresovanost, ili strah novinara da ispitaju sve te silne transfere, a zagrebu ispod površine i potraže odgovore na pitanja ko Zvezdi daje toliki novac? Činjenica je da nikakav sponzorski ugovor sa Gaspromom nije potpisan, ali se ne zna ko je dao 4,5 miliona za licencu. Da je potpisan ugovor sa Gaspromom bila bi konferencija za novinare, a nije…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter