5
Fudbal

ZA SVE NAS! Posle ovakve najave, cela Srbija mora da navija za naše Orliće! (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.15 u 14:08

Selekcija Veljka Paunovića napravila je veliki podvig plasmanom u polufinale Mundijalita, a nakon ove fantastične najave, verujemo da će i narednu utakmicu gledati cela Srbija.   

U sjajnoj najavi našao se i komentator Aleksandar Stojanović koji nije uspeo da sakrije emocije kada je Maksimović pogodio odlučujući penal. Naši fudbaleri takođe su znali da proslave veliki uspeh, dok je Veljko Paunović ponosan na sve svoje igrače.

Polufinalni meč Srbija – Mali na programu je u sredu u 9:30.

https://www.youtube.com/watch?v=5Uaqmgae71U&feature=youtu.be

(Izvor: Youtube/Vladan Ivanović)

0
0

5 Komentara

    • Svaka čast boca 1103, čim sam pogledao klip isto mi je palo na pamet. Izgleda da momci treba da igraju samo za Beograd… Između ostalog nam je fudbal tamo gde jeste, jer ko je.. provincijalce koji nisu iz Bg.

      0
      0
      Odgovori
  1. Slažem se da momke treba pustiti da odigraju do kraja, bez pritiska. Medisjkim pritiskom „smo“ uništili Noleta, pustimo momke da igraju!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. A sto tako dramaticna najava?! Pustite bre momke neka se zabavljaju, vec su ucinili nesto ogromno, nesto sto niko nije ocekivao. Pustite ljude na miru da igraju lopte i uzivaju!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter