6
Fudbal

FOTO: Youtube, Crop

SRBIJO, BUDI PONOSNA NA OVE MOMKE: Slavlje Orlića u svlačionici nema cenu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.15 u 12:27

Naši Orlići su za nas već sada prvaci sveta, i da dobiju petardu u polufinalu, nećemo se ljutiti na njih. Jer Srbija voli fudbal, a od pobede nad Nemcima u Južnoj Africi nije imala priliku da se raduje zbog njega. 

Danas, iako je nedelja, većina građana Srbije se probudila ili ostala budna da bude uz njih. Utakmica je trajala tri sata, ali je vredelo biti uz njih svakog minuta. 

Posle istorijske pobede, nema lepše scene od proslave naših heroja u svlačionici. Orlići su zapevali čuvenu himnu od prošle godine “Igraj i pobedi“. 

Čika Veljko, naši dečaci, vi ste zlatni i da se sada vratite kući, ali ako baš budete hteli, ustaćemo zbog vas opet u šest ujutru. Makar još dva puta. 

Snimak slavlja iz svlačionice naših fudbalera pogledajte OVDE

 

0
0

6 Komentara

  1. Ti što objavi ovu pozamašnu, ajd recimo, analizu po nazivom „Nije baš tako“ ispljuva nam momke, a sve što su ostvarili na završnom turniru SP je, po tebi, „splet slučajnosti“. Gledao sam sve njihove dosadašnje utakmice i pitam se možda vi pratite neko drugo prvenstvo, a ne ovo na NZ na kojem naši dečaci igraju jedan fantastični moderan fudbal u kom dominira elastična odbrana koja vrlo aktivno učestvuje u igri isto kao i veznjaci koji čas učestvuju u obrani čas organizuju napade, a u konačnici se pridodaju napadu. Uz sve to imamo nekoliko pojedinaca koji sami mogu da reše utakmicu, bilo iz prekida bilo posle izrađenih akcija koje su zadivile svet. Kako vas nije sramota da kudite ekipu koja je osvojila prvo mesto u najačoj grupi turnira… Neću dalje da trošim reči jer vi spadate, gotovo sigurno, u onu grupu ljudi koja srpski hleb jede, a ujedno pljuje sve ono što znači SRBIJA.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije bas tako ajde ispali se odavde i ne analiziraj jer da znas nesto osim da kritikujes uradio bi nesto u svom zivotu a ne da posle ovakvog uspeha jedva cekas da palamudis i ti da objasnis javnosti kako oni bas i ne blistaju i slucajno su tu gde jesu. Zbog takvih pacenika nikad ni necemo nista bitno napraviti.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sve je ovo splet slucajnih okolnosti. Nemamo kvalitet kao sto se ovoliko pise. I protiv Madjara su postignuti golovi sa PREVELIKOM DOZOM SRECE A NE ZNANJEM Saponjic nije centarfor kao sto se pise. Mandic , katastrofa. Sergej nije ni trecina onoga sto se pise. Rajkovic je odbranio samo jedan penal na znanje, ostalo su promasili ili od straha mu sutirali u ruke a koliko je pametan videlo se kad je trazio da on on sutira??? Sta je hteo da se vaspostavi u heroja???!!! Kazna je stigla odmah a otreznjenje jos brze. Gacinovic je tehnicar samo sa dunsterima. Antonov je rupa nevidjena za iole brzog i dobrog krila. Zivkovic po nesto zna ali to je nedovoljno za ovakve napise u novinama. Videcete kad budu igrali prvi put sa nekim koji imalo zna da igra fudbal bicemo ponizeni sa tri do pet komada. Spustite euforiju na razuman nivo jer ovo nije ni priblizno onome koliko ih hvalimo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter