0
Fudbal

VELJKO PAUNOVIĆ: Ponosan sam na čitav tim

Objavljeno: 14.06.15 u 11:19

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije napravila je istorijski uspeh plasmanom u polufinale Mundijalita u Novom Zelandu.

Kao što je dobro poznato, „Orlići“ su kao zmajevi preleteli SAD pobedom nakon boljeg izvođenja penala. Selektor Srbije nije krio oduševljenje.

– Moj tim radi sjajan posao u svim aspektima igre i jako sam ponosan na njih. Igrali smo protiv veoma jakog protivnika, gde su oba tima bila odlično pripremljena. Mislim da je utakmica bila izjednačena, na kraju smo imali više sreće kod penala – rekao je Paunović.

– Takođe moramo da se zahvalimo svim navijačima Srbije koji su nas bodrili, bilo je sjajno što su bili uz nas na stadionu i mislim da su nam oni mnogo pomogli – dodao je Paunović.

U polufinalu SP Srbija će se sastati sa selekcijom Malija, koja je već pala u meču grupne faze. 

– Sa Malijem smo već igrali tako da znamo da su vrlo, vrlo dobar tim. Pobedili smo ioh 2:0, ali je utakmioca bila izjednačena. Pripremićemo se za meč najbolje što možemo i poštovaćemo protivnika. Oni su pobedili Nemačku i to je veliki rezultat – podvukao je Paunović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter