0
Fudbal

FOTO: uefa.com

ŽIVKOVIĆ: Nema lakih rivala, pa Argentina i Meksiko su otišli kući?!

Objavljeno: 07.06.15 u 15:14

Orlići se pripremaju za okršaj osmine finala sa Mađarskom, na SP za igrače do 20 godina.

 

Jedan od junaka naše pobede nad Meksikom, ali i apsolutni ljubimac lokalnih navijača, Andrija Živković izneo je svoja očekivanja:

– Videli ste da ovde nema lakih protivnika, otišli su kući Argentina i Meksiko, takmičenje je veoma jako, ali mi smo smo dokazali da smo i mi mnogo jaki… Moramo da budemo mudri i hrabri protiv Mađara, ne dolazi u obzir da ih potcenimo. U pitanju je osmina finala Prvenstva sveta. Oni su nezgodan protivnik, nikad nismo lako igrali sa njima, pa će i ovaj meč biti težak. Ali znamo šta nam je zadatak, idemo korak po korak – naglašava Živković, mladi as Partizana.

Sa tim se slažu i selektor Veljko paunović, ali j još trojica Andrijinih saigrača. U duelu osmine finala, naš selektor neće moći da računa na jednog od najboljih fudbalera, ne samo u našem timu, već možda i na šampionatu, Sergeja Milinković-Savića, koji je dobio drugi žuti karton protiv Meksika.

Prisetite se i ostalih parova na SP…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter