5
Domaći fudbal

VELIKI PLANOVI: Milinković potvrdio, Partizan traži petoricu igrača

Objavljeno: 28.05.15 u 11:12

Čelnici fudbalskog kluba Partizan pred sobom imaju manje vremena nego ikada ranije da kompletiraju tim koji će biti konkurentan za ulazak u evropska takmičenja.

Po mogućstvo, Ligu šampiona.

Razlog tome je promenjen sistem takmičenja u JSL koja će od naredne sezone počinjati ranije nego ikada pre.

Da velikih planova u Humskoj ima pokazuje i podatak da čelnici crno-belih razmišljaju o agnažmanu bivšeg reprezentativca Srbije, Miloša Krasića.

Međutim, jedna lasta ne čini proleće. Svesni su toga i funkcioneri Partizana. Takođe, svesni su u upravi da klub od nečega mora da živi, pa je zbog toga najavljena rasprodaja, šuška se o odlasku čak petorice igrača.

Želje „Parnog valjka“ jesu bivši igrači. Pre svega Marko Lomić i Marko Šćepović, međutim pored njih dvojice žele se i igrači sa domaće scene. Nije tajna da je na radaru i napadač Čukaričkog, Nikolu Stoiljkovića čiji je dolazak označen kao „već viđen“.

Ipak, kako stvari stoje, Partizan je, osim sa Stoiljkovićem, najbliži dogovoru s durgim igračima. Pre svih četvoricom momaka: Marku Jevtoviću iz Novog Pazara, Nikoli Trujiću iz Napretka, i Nemanji Mihajloviću iz Rada.

– Ne krijemo da je Jevtović naša želja. Ima sve predispozicije da izraste u izuzetnog igrača – rekao je trener Partizana.

Ono što može da obraduje i upravu i navijače jeste da su želje obostrane, pa tako i Marko Jevtović, ne bi imao ništa protiv selidbe u Humsku. Kako sam kaže, „voleo bi da se sve što pre okonča priča oko transfera“.

Nikola Trujić je veoma blizu selidbe u crno-beli dres, prema navodima određenih izvora ovaj momak je, praktično, jednom nogom već u Humskoj.

– Trujić je Partizanovo dete, veoma brz i lucidan fudbaler koji bi donosio prevagu u igri Partizana – rekao je Milinković.

Nije tajna da eventualni transfer Stoiljkovića iz Čuke u Partizan koči visina obeštećenja koja je postavljena na sumu od 700.000 evra. Ipak, dogovor je moguć, jer bi tim s Banovog brda pristao da spusti cenu u slučaju da dobije procente od naredne prodaje.

– Istina je, ali transfer zavisi od mnogih okolnosti. izuzetno je talentovan igrač sa potencijalom koji bi mu omogućio da u Partizanu dodatno napreduje u svakom smislu te reči – poručio je Milinković u razgovoru za Sport.

0
0

5 Komentara

  1. Nemojte da se zajebavate za ovakva pojacanja, dovodite igraca iz Napredka koji se bori da ne ispadne iz lige? Alo ljudi za tih 700.000 evra mozete da dovedete 3 igraca za 233.000 iz Nigerije koji ce da trce a ne ove igrace koje sada imate. Mogli biste uz Sasu Ilica da vratite i Ivicu Kralja, Ivicu Dragutinovica Dejana Stankovica i ostale veterane koji bi sa 50 godina odigrali mnogo bolje od ovih igraca koje vi dovodite.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim sta reci … ako su ovo pojacanja za ligu sampiona …. onda sam ja fudbalski skroz nepismen…koja obmana u pokusaju i sramota !

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako su vam to igraci onda ja stvarno ne znam sta je Liga Sampiona, pa sa tom ekipom opet ne bi stigli dalje od Samroka i Rila -.-“ Uozbiljite se malo, jer ovi ne predstavljaju pojacanja ni za JSL, a kamoli za Evropu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter