9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE ŠTEDI SE NOVAC: Partizan spremio bogatu ponudu za napadača Čuke

Objavljeno: 26.05.15 u 09:03

Čelnici fudbalskog kluba Partizan, tačnije predsednik Zoran Popović, najavili su da će „Parni valjak“ krenuti svim silama u napad na Ligu šampiona.

Budžet crno-belih za narednu sezonu biće 12 miliona evra, a deo tih sredstava biće utrošen na angažman pravih pojačanja.

Kako prenosi Sportski žurnal, prvi pik uprave crno-belih biće 22-godišnji centarfor Čukaričkog Nikola Stojiljković.

Napadač osvajača Kupa Srbije ovog proleća bio je precizan i protiv Partizana i Crvene zvezde, a u protekloj sezoni postigao je ukupno 14 golova.

Čukarički za nekadašnjeg igrača banjičkog Rada traži 700 hiljada evra, ali, kako se šuška, postoji i „plan b“ prema kome bi Partizan ekipi sa Banovog brda isplatio sumu od 300 hiljada evra uz procente od naredne prodaje.

Analitičari su saglasni sa ocenom da je Stojiljković prototip modernog špica. Ako crno-beli žele iskorak na evropskoj ceni, čini se da je centarfor Čukaričkog idealno rešenje.

U cilju kvalitetnih evropskih rezultata uprava je u ponedeljak obnovila ugovor sa trenerom Zoranom Milinkovićem.

Takođe, čelnici crno-belih dobili su i novu finasijsku injekciju pošto su sklopili novi sponzorski ugovor sa kompanijom „Audi“.

0
0

9 Komentara

  1. А друго исувише је ненормално давати толики новац неком , а да га притом незаслужује, потпуно апсурдно јдино ако желите да напакостите Партизану, а не да побољшате Партизан, боље дати новац за скауте, довести неке за мале паре има их на претек и у Србији, а додуше ко не воли странце, јер ту има доста делова који су позитивни и негативни, притом довести неког из Африке који би играо за сићу, а добар играч је добро за клуб у успешности, а друго опет је и лоше турати странце, а тим омаловажавати нашу децу и наше клинце из Србије који би тако исто желели да буду успешни као тај странац, само су татини синови или су деца се уобразила јер их је менаџер већ намазао својим пркостима.

    0
    0
    Odgovori
  2. Frajdej je najbolje pojacanje,decko je igrajuci za Lucane postao najbolji strelac lige,a u Partizanu bi sigurno bio i efikasniji.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne moze se sa Stojiljkovicem u Evropu, alo bre, pa kakve su to izjave opet.
    Pa decko bre nije ni za Fk Macva Sabac a kamoli za ,,evropski Parizan,,
    Ako vec hocemo nesto da napravimo, daj da dovedemo Clea, Diarru, Aboubakar Oumarou… znaci takvog tipa igraca, brzog, efikasnog… ja sam jedan obicni navijac ali cini mi se da vise znam o pojacanjima od nase uprave. Zasto ne pogledaju na transfermarkt.de kojim igracima istice ugovor, kakvih sve igraca ima u rumusnkoj ligi npr. Igraci od po 300-400 000 koji su sigurno bolji od ovog Cukinog napadaca.
    A za milion bre da dovedes i Clea i Oumarou-a i da haras Srbijom a imas i u Evropi cemu da se nadas (uz dobru sredinu i odbranu naravno)
    Poz braco Srbi

    0
    0
    Odgovori
  4. AUDI nije dao ni cent Partizanu. Dao im je samo automobile da se gospoda iz uprave ne krece peske. Od KTITORA su dobili namestaj da mogu da se kurce kad im neko dodje u posetu a i dobili su po jedan lap top da su u vezi kad treba da se dogovaraju kad ce koga da prodaju ili kako ce da se krade, nemojte da se zavaravate LOVE NEMA!!! Jedino je PANINI uplatio neku crkavicu, sve ostalo SU TEHNICKI SPONZORI.
    Zvezda dobija KES OD VUCICEVIH IZ NISA I TELEKOMA, Partizan ne dobija nista. POPOVICU GDE SU OBECANIH 8.000.000 eura, koje si obecao u predizbornoj kampanji???

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne znam koliko je on dobro pojacanje, koliko bi Kleo bi bolji sigurno od njega, samim tim sto bi Kleo igrao iz ljubavi, a za ovog bas vala i ne znam, kada proslavite tako gol koji date Partizanu, bas i ne ide, zar ne? A od ovih para iz budzeta dobro bi dosao Lomic i Jojic, jos kad bi prodali Kojica i Babovica, i prodali ili poslati na pozajmicu Ostojica i Luku, videti od ovih sto se vracaju sa pozajmice koliko su napredovali kroz treninge, i videti sta sa njima, jer ja bi znao sta bi uradio, to nije problem, al uprava ne moze i novac sebi u dzep i dobra pojacanja, mora se pametno poslovati, a ne lopata u novac i samo trpaj u dzepove, a u neki balans u klubu to nista, doduse moglo bi se i poboljsati jos omladinska skola dati neki veci iznos, dovesti na pozajmice Klea i Jojica i kupiti Lomica, tu makar smanjiti za transfer ne treba tu neka velika lova, i popuniti rupe jos u sredini i napadu, i ako se pametno odreaguje to sasvim moze da bude fina ekipica maltene medju boljim u Ligi Evrope, jer u Ligi Sampiona teziti za prolaskom dalje je apsurdno, nadati se trecem mestu je tesko i treba mnogo srece, a mi bas nismo tu u nekom povoljnijem slucaju, tako da uz pametno poslovanje moze se daleko dogurati

    0
    0
    Odgovori
      • Какву годишњу плату, направити ту уговор неки, не мораш ти њему дати стопостотну тарифу од уговора, он би сигурно пристао и на мање, самим тим што воли Партизан, а друго нема баш неки толико добар третман у том тиму којем је сада, јер би овде опет био виђен, и могао би да се прода негде у Европи, а не да се враћа у Бразил, а то би и значило нама, јер би играо овде добро, а касније би се сам негде продао, значи за једну сезону би нам добро дошао, кад се већ паре троше на друге стране, а не на делове тима у које заиста треба 😉

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter