0
Domaći fudbal

BOMBA U NAJAVI: Miloš Krasić priznaje da ga Partizan želi

Objavljeno: 28.05.15 u 08:55

Nekadašnji fudbalski reprezentaivac Srbije i sadašnji krilni napadač Fenerbahčea, Miloš Krasić, poručio je da je „čuo priče“ kako ga u svojim redovima želi ekipa Partizana.

Sjajni dribler, svojevremeno član Juventusa, je od 2012. godine u turskom klubu, ali je u međuvremenu odigrao manje od 30 utakmica za turski tim, usput otišavši na pozajmicu u francusku Bastiju.

– Nije mi nepoznata priča, čuo sam da postoji takva mogućnost, ali za sada nije bilo nikakvih kontakata sa čelnicima Partizana – rekao je Krasić za „Večernje novosti“.

Krasić je prošle sezone igrao na pozajmici u francuskoj, ove ga je uprava Fenera odlučila da ga ostavi u timu, ali umesto prilike da pokaže šta zna usledila je prekomanda u drugi tim.

– Uskoro se očekuju neka dešavanja u klubu, doći će novi trener, posle čega će biti jasnije šta može da se očekuje. Tu sam za sada, nadam se da će konačno da mi svane i da ću doći do rešenja kojim bih se vratio na teren i pokazao da nisam zaboravio da igram fudbal – rekao je Krasić.

Ovaj vezista je karijeri počeo u novosadskoj Vojvodini, a 2004. je usledio odlazak u moskovski CSKA gde je sjajnim igrama izborio poziv Juventusa.

Posle odlične debitantske sezone u Seriji A (9 golova na 41 utakmici), u drugoj je pao u drugi plan kod Antonija Kontea, koji ga 2012. šalje u Istanbul.

Krasić je 46 puta igrao za Srbiju i dao 3 gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter