0
Evrokupovi

FOTO: fcbarcelona.com

GOVOR KOJI JE PROMENIO SVE: Kako je Ćavi očitao ‘bukvicu’ Mesiju i preokrenuo Barsinu sezonu!?

Objavljeno: 20.05.15 u 11:02

Neretko se desi da pojedine zanimljive stvari tokom bitke isplivaju na površinu tek nakon što je rat završen. Španski mediji otkrivaju ključni trenutak koji je promenio Barselonu, odnosno Lionela Mesija.  

Nakon čuvenog poraza u San Sebastijanu od Real Sosijedada, kada je Mesi po prvi put u poslednjih nekoliko godina sedeo na klupi, usledila je svađa sa trenerom Luisom Enrikeom.

Argentinac je odbio da se pojavi na sledećem tradicionalnom otvorenom treningu, prvom u godini gde dođe po nekoliko hiljada navijača, što je dodatno doprinelo još lošijem odnosu sa trenerom.  

FOTO: fcbarcelona.com
FOTO: fcbarcelona.com

Ipak, tada je na scenu stupio kapiten, legenda Ćavi Ernandes, koji je očitao Mesiju ‘bukvicu’, što bi se reklo “našao mu žicu“ spomenuvši “Zlatnu loptu“ i Ronalda, a rezultat svega toga je titula i još dva finala koja su pred Barsom.

– Ne možemo sebi ponovo da dozvolimo ono što se desilo prošle sezone i ti znaš šta je to! Želiš li da Kristijano Ronaldo osvoji još jednu “Zlatnu loptu“!? Leo, prestani da se zaje****š! – rekao je Ćavi Mesiju.  

Od tog trenutka s početka januara, Mesi je daleko najbolji igrač u 2015. godini sa 31 golom i 18 asistencija na 32 meča, a Barselonin učinak u ovoj godini je – 27 pobeda, jedan remi, jedan poraz uz 94 postignuta gola.   

FOTO: fcbarcelona.com
FOTO: fcbarcelona.com

 

Ovo je samo još jedan od dokaza koliko će vođa Ćavi nedostajati Kataloncima, pošto će na kraju sezone definitivno napustiti “Kamp Nou“. 

Saznajte na kom je mestu Ćavi po broju osvojenih trofeja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter