4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVE DERBI KAZNE: Crno se piše ‘večitima’, ali i igraču Partizana sa ‘dugim jezikom’

Objavljeno: 28.04.15 u 21:34

Posle nereda koji su obeležili 148. fudbalski večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana spremaju se velike kazne za oba kluba, ali i za igrače koji su se nesportski ponašali na tom meču.

Vladimir Volkov je posle meča veoma burno i oštro pričao o Miloradu Mažiću, glavnom arbitru najveće srpske svetkovine. On je optužio najboljeg srpskog sudiju i negativno govorio i njegovom deljenju pravde, pa mu za ‘duži jezik’ slede novčana ili malo duža suspenzija igranja.

– Delegat meča, komesari za bezbednost i ostali zvaničnici su rekli svoje. Mi smo podneli tri prijave posle ovog derbija. One se odnose na Crvenu zvezdu, Partizan i fudbalera Partizana Vladimira Volkova, koji je vređao i omalovažavao glavnog arbitra Mažića – kaže direktor Superlige Vladimir Bulatović.

Kazne će biti poznate u narednih nekoliko dana, dodaje Bulatović. I drugi članovi crno-belog tabora imali su slična zapažanja, prvo trener Zoran Milinković, a onda i štoper Balažic. Podsećamo, Crvena zvezda i Partizan remizirali su bez golova u 148. međusobnom superligaškom duelu, što je crno-bele ostavilo na liderskoj poziciji i ‘plus pet’ u odnosu na najljućeg rivala.

hotsport.rs  

0
0

4 Komentara

  1. Sram te Mazicu bilo, ako si veliki fan cigana onda bar kada sudis budi bar malo objektivan. na proslom derbiju za dva minuta sudis dva penala za cigane , a sada vise nego ocigledan penal za Partizan nesudis. Sram te bilo , ustvo i tebe i tvojih nazovi pomocnika, ustve jedne prodane!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter