9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽE POJAČANJE: Grobari će imati pomoć iz komšiluka na derbiju

Objavljeno: 22.04.15 u 16:16

Tokom decenija iza nas FK Partizan je važio za armijski klub pa je sasvim logično da navijači crno-belih imaju vrlo dobru saradnju sa pristalicama sličnih klubova iz okruženja – moskovskog i sofijskog CSKA.

Prvotimac kluba iz Humske Ivan Bandalovski, koji je tokom zime stigao u redove srpskog vicešampiona, otkrio je novinarima tokom današnjeg druženja u SC Teleoptik u Zemunu da će crno-beli u subotu na stadionu Rajko Mitić imati i podršku nekoliko desetina navijača CSKA iz Sofije.

– Moj zemljak Ivan Ivanov mi je dosta pričao o beogradskom derbiju, a bio sam i na košarkaškom meču ova dva kluba, tako da znam šta nas očekuje. Grobari su za mene najbolji navijači na svetu i zbog njih moramo da trijumfujemo u subotu. Čuo sam od nekih mojih prijatelja da će oko 100 navijača CSKA stići u Beograd u subotu. Zbog mene, naravno, pola u šali pola u zbilji rekao je Bandalovski.

Što se tiče same utakmice bugarski internacionalac je rekao da veruje u trijumf svog tima, naglasivši da se mladi Šaponjić i Živković nalaze u odličnoj formi i da će biti glavni aduti crno-belih u napadu.

Utakmica 23. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Partizana na programu je u subotu, 25. aprila, sa početkom od 18 sati.

hotsport.rs

0
0

9 Komentara

  1. Оћемо на оно еци пеци пец, или ћете се сами јавити ко ће бити добровољац, чије ће бити заставе нови треофеји дал Спартака или Олимпијакоса?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter