2
AdmiralBet ABA Liga

POLICIJA OBAVESTILA VEČITE: Fudbalski derbi se igra u nedelju?

Objavljeno: 19.04.15 u 13:27

HotSport je već upozoravao, i to prvi,  na preklapanja mečeva u subotu 25. aprila. Po prvobitnom rasporedu planirano je da 148. fudbalski večiti derbi bude igran u subotu, ali izgleda da će se ipak igrati dan kasnije, dakle u nedelju. 

Nezvanično, policija je već obavestila rukovodstva klubova da če se jedan od ključnih duela u borbi za titulu odigrati 26. aprila. Da informacija postane zvanična, verovatno se čeka raspelet košarkaških duela ‘večitih’ u polufinalnoj seriji ABA lige.

Ukoliko Zvezda večeras ili u sredu savlada Partizan i plasira se u finale, u subotu će biti domaćin Budućnosti ili Cedeviti. Ukoliko pak Partizan prođe u finale, on bi te subote gostavao Cedeviti ili Budućnosti, pa ne bi bilo potrebe za odlaganje fudbalskog derbija. 

Takođe, tog 25. aprila igra se i prvi polufinalni duel plej-ofa Prve A lige u vaterpolu, između Partizana i Crvene zvezde. Vaterpolo po običaju ne pravi nikakve probleme, ali tog dana je u Beogardu i miting Demokratske stranke. Dosta događaja zbijeno je u samo jednom danu…

Crno-beli trenutno imaju dva boda više Zvezde, ali danas od 18.00 sati igraju sa Mladošću iz Lučana i ukoliko trijumfuju, vratiće pet bodova prednosti uoči najveće fudbalske svetkovine, koja bi mogla da odluči šampiona. 

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter