0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

MILINKOVIĆ: Maksimalno oprezno protiv Lučanaca (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.15 u 14:52

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je u petak da njegova ekipa mora oprezno i bez potcenjivanja protivnika da udje u predstojeću utakmicu protiv Mladosti iz Lučana i da još ne razmišlja o „večitom“ derbiju.

– Mladost je dobra ekipa, poseduje i timski i individualni kvalitet. Ove godine su se posebno istakli Patrik Frajdej, Saša Jovanović i Nebojaša Gavrić koji nose igru Mladosti. Oni su vrlo interesantni igrači koji bi svaki tim poželeo. Mi smo maksimalno oprezni, samopouzdanje nam raste iz dana u dan i verujem da smo spremni da odigramo onako kako naši navijači žele i zabeležimo nova tri boda, rekao je Milinković na konferenciji za novinare u SC Teleoptik, prenosi Beta.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 18 časova igraju na svom terenu protiv Mladosti iz Lučana, utakmicu 23. kola Super lige Srbije.

Milinković je naveo da u ekipi ima kadrovskih problema i da će Miloš Ostojić sigurno propustiti utakmicu, a da će se u naredna dva dana znati da li će Vladimir Volkov, koji se povredio u prošlom kolu protiv OFK Beograda, biti spreman.

Trener crno belih nije isključio mogućnost da osim iznudjenih promena bude još nekih. Na pitanje da li će voditi računa i o žutim kartonima, pošto će Partizan posle Mladosti igrati protiv Crvene zvezde, on je odgovorio potvrdno.

Zanimljivo je da je termin početka utakmice pomeren sa 18.30 na 18 sati tako da će navijači koji žele da prate i fudbalski i košarkaški meč Partizana imatio dovoljno vremena da stignu iz Humske do Pionira.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter