9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Fotoshop

POKLAPANJE: Delije ili Grobari će biti u velikom problemu sledeće subote

Objavljeno: 16.04.15 u 21:55

Zajednica Superligaša Srbije odredila je termin 148. večitog derbija u kojem će se sledeće subote, 25. aprila, na stadionu Rajko Mitić sastatti dva vodeća tima u Jelen Superligi.

Ono što je veoma zanimljivo je da je termin početka utakmice 19 sati odnosno završnica ovog meča će se preklopiti sa početkom prvog finalnog dvoboja ABA lige.

Prema ranije utvrđenom rasporedu prvi meč finala Jadranske lige zakazan je za subotu 25. aprila sa početkom od 20.30 sati.

Taj meč će biti igran u Beogradu ukoliko u polufinalnoj seriji u kojoj se sastaju Crvena zvezda i Partizan trijumfuju crveno-beli, a ako bolji budu crno-beli oni će gostovati u Podgorici ili Zagrebu u zavisnosti od toga koja ekipa pobedi u drugom polufinalu (Budućnost vodi 2:0).

hotsport.rs

0
0

9 Komentara

  1. Bilo ko da pobedi u polufinalu,prva finalna utakmica ce se igrati u Beogradu! Partizan ako izbaci Zvezdu preuzima i njenu prednost domaćeg terena!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. НЕМОЈ ДА БРИГАШ, БРИГАШ, ЧОВИЋ СЕ СТАРА, ДА У УРГЕНТНОМ ПОСЕТИ ВАС СТАРА…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter