0
Evrokupovi

KORONA POKOSILA KIJEVSKI DINAMO, A TEK IM SE SPREMA POTOP: Ukrajinci imaju samo 13 zdravih igrača i nijednog golmana pred duel sa Barselonom!

Objavljeno: 02.11.20 u 19:21

Pandemija korona virusa u velikoj meri promenila je način života na koji smo dosad navikli, a to se odrazilo i na sport, gde su mnogi klubovi „na respiratoru“.

Poslednji u nizu koji zbog ove pošasti ima problem da sastavi ekipu je Dinamo iz Kijeva, koji u svojim redovima ima svega 13 zdravih igrača.

Ono što dodatno pogoršava situaciju, je činjenica da je pred ukrajinskim klubom gostovanje Barseloni.

Možda vas zanima: IGRAO JE ZA NAJVEĆE KLUBOVE, A SADA JE U DEPRESIJI JER GA NIKO NEĆE: Holandski defanzivac progovorio o paklu kroz koji prolazi – “Nudio sam da igram za džabe!”

Kako nalažu protokoli Evropske fudbalske federacije (UEFA), utakmica ne može da se otkaže ako neki tim ima toliko fudbalera na raspolaganju.

Ali, problem je što Mirčea Lučesku ne može da računa ni na jednog golmana, pa će zbog činjenica da mora da izvede ekipu, spas potražiti u nekom od igrača iz mlađih kategorija, koji će imati vatreno krštenje protiv evropskog velikana.

Pročitajte i ovo: VELIKI HENDIKEP ZA SRBIJU PRED UTAKMICU GENERACIJE: Ljubiša Tumaković zbog korone OSTAJE BEZ NAJBOLJEG za meč sa Škotima?

Ništa bolja situacija nije ni sa poslednjom linijom tima, gde rumunski stručnjak može da računa samo na Artjoma Šabanova i Tomaša Kendžioraa, koji su zdravi.

Utakmica na „Nou Kampu“ na programu je u sredu, od 21 sat.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filipe dobro te je opravio 🌴

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter