0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

VELIKI HENDIKEP ZA SRBIJU PRED UTAKMICU GENERACIJE: Ljubiša Tumaković zbog korone OSTAJE BEZ NAJBOLJEG za meč sa Škotima?

Objavljeno: 02.11.20 u 16:44

Fudbalski reprezentacija Srbije sitno broji do utakmice generacije, koju će u finalu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo igrati protiv Škotske.

Iako je u prvi mah delovalo da će selektor Ljubiša Tumbaković imati za taj meč na raspolaganju sve igrače, sada se situacija pogoršala, te je objavljeno da je nakon Filipa Đuričić i Dušan Tadić inficiran korona virusom.

Desetka Kopljanika nije među putnicima tog kluba u Dansku za meč u Ligi šampiona sa Midjitlandom, a razlog je pozitivan test na virus korona, javljaju holandski mediji.

FOTO: FSS

On je u grupi igrača koje trener Erik ten Hag nije uvrstio u tim, a osim njega među zaraženima su Davi Klasen, Andre Onana, Marten Stekelenburg i Rajan Graneberh.

Svi oni su pozitivno testirani, a novo testiranje zakazano je za utorak, na kom bi se potvrdilo prisustvo virusa.

Možda vas zanima: IGRAO JE ZA NAJVEĆE KLUBOVE, A SADA JE U DEPRESIJI JER GA NIKO NEĆE: Holandski defanzivac progovorio o paklu kroz koji prolazi – “Nudio sam da igram za džabe!”

Ovo je ogroman problem za reprezentaciju Srbije koja 12. novembra igra meč baraža protiv Škotske 12. novembra a potom i dva duela u Ligi nacija.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aaaaaaa 😂

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter