0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

PAUNOVIĆEV KLUB DOMINIRA U ENGLESKOJ: ‘To je kultura koju ovde gajimo’

Objavljeno: 28.10.20 u 16:45

Veljko Paunović i Reding prave fenomenalne rezultate!

U utorak veče Reding je ostvario sedmu pobedu u Čempionšipu. Nakon osam odigranih kola, ekipa koju sa klupe predvodi Paunović zauzima prvo mesto na tabeli.

Rekao bih da je ovo bila naša najkompletnija pobeda do sada. Bili smo tim koji je diktirao tempo od početka do kraja. U prethodnim utakmicama nismo tako brzo kretali, pa smo sada uradili nešto po tom pitanju – postigli smo brza tri gola. Morali smo da pobedimo u oba poluvremena i to smo uspeli.

PROČITAJTE JOŠ: UZAVRELA ATMOSFERA PRED SUTRAŠNJI MEČ: Trener Slovana isprozivao Zvezdinog fudbalera – ‘On je dobar igrač, ali veliki provokator!’

Veoma sam zadovoljan našim nastupom jer tim ne reaguje samo kad mu se skrene pažnja da nešto nije u redu, već sami vide šta treba da se popravi i rade na tome. Svaki aspekat igre može da se unapredi – to je kultura koju gajimo ovde u Redingu. Sada se oporavljamo i pripremamo za Koventri- zaključio je bivši trener Čikago Fajera i selektor mlade reprezentacije Srbije.

FOTO: HotSport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter