0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

UZAVRELA ATMOSFERA PRED SUTRAŠNJI MEČ: Trener Slovana isprozivao Zvezdinog fudbalera – ‘On je dobar igrač, ali veliki provokator!’

Objavljeno: 28.10.20 u 15:18

Fudbaleri Crvene zvezde će u četvrtak od 18:55 časova igrati meč drugog kola Lige Evrope na stadionu ‘Rajko Mitić’ protiv Slovan iz Libereca.

Za malo žešću uvertiru pobrinuo se starteg gostiju Pavel Hoftih koji je ‘pecnuo’ Gejlora Kangu.

Znamo Kangu, igrao je u Sparti i bio jedan od najboljih igrača u Češkoj. Dobar igrač, ali i veliki provokator na terenu. Trebalo je da bude isključen nekoliko puta na toj utakmici. Ali, to je prošlost. Nećemo u četvrtak samo njemu pridavati veliku pažnju – rekao je Pavel i potom dodao:

– Crvena zvezda je odličan tim. Sastali smo se pre dve godine kada sam radio u Trnavi i oni su sigurno napredovali od tada. Nivo više su nego što su bili tad. Teško je reći koje su njihove slabosti. Jaki su napred, imaju mnogo reprezentativaca i mnogo dinamičnih fudbalera. Iz moje tačke gledišta, ovo je ekstremno težak protivnik.

PROČITAJTE JOŠ: UPOZNATI SMO SA ZVEZDINIM MANAMA: Napadač Slovana skenirao crveno-bele – pogledajte šta kaže za Delije!

On nije želeo da izdvoji pojedince iz srpskog kluba.

Najopasniji su u napadu, imaju vrhunske igrače. U odbrani mnogo trče. Odlični su jedan na jedan, nisu lenji i organizovani su. To je disciplinovan tim. Ceo tim je odličan, tako da ne možete da izdvojite pojedince. Kada jedan ispadne, zameni ga drugi igrač koji je sličnog ranga. Za razliku od Genta, Zvezda je veoma kompaktna i odlična u odbrani. Hajde da se borimo i videćemo za šta će to biti dovoljno – naveo je trener češkog kluba.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter