2
Domaći fudbal

YT screenshot

STANOJEVIĆ ISKRENO: Partizan iscrpljen posle derbija!

Objavljeno: 21.10.20 u 19:45

Izjave posle meča Partizan – Bačka.

Fudblaeri Partizana danas su savladali Bačku rezultatom 2:0 i plasirali se u narednu rundu Kupa Srbije. Više o tom susretu pročitajte OVDE.

Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević, komentarisao je današnji susret. Kako prenosi ‘Arena Sport’ bio je upitan da kaže nešto više o svom izlivu ljutne prema Japancu Takumi Asanu.

–  Morao je da odigra igraču koji je bio sam i da reši to. Ali dobro, ne zameram mu, to je na utakmici, ali sve je to normalno – rekao je Stanojević.

Navodi da se primećuje efekat koji je večiti derbi, odigran u nedelju, ostavio na igrače crno-belih.

– U pojedinim delovima smo bili dosta dobri, u nekim nesigurni. Derbi nas je mnogo iscrpeo, igrači su svi „na pola“ i mnogo je teško igrati tri dana posle derbija. Čestitam mojim igračima, bili su u većem delu utakmice dobri – završio je trener Partizana.

PROČITAJTE JOŠUZAVRELA ATMOSFERA: Proleter se i dalje pita gde je Adrijana! (VIDEO)

Prvi čovek na klupi Bačke, Dejan Rađenović, čestitao je svojim izabranicima na motivaciji i željom za pobedom.

– Primili smo mnogo rano gol, brzo smo se otvorili. Ali ne mogu ništa da zamerim mojim momcima, dali su svoj maksimum, dobra partija za nas. Jedino što smo nastavili seriju utakmica u kojima ne uspevamo da ugrozimo protivnika posle serije šansi. Ali Partizan je bio favorit, dao je dva gola, pobedio i prošao dalje. Čestitamo im, okrećemo se prvenstvu i čestitam mojim momcima na htenju, želji i volji – zaključio je Rađenović.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

2 Komentara

  1. Izgleda da je onaj Pantic u pravu za Stanojevica. Na Asana i strance reži a ovi sto je doveo su mu super. A Jojic najgori ubedljivo, Obradovic rupa, a Miljkovic izgubljeno tele. Sramota od igre je trenerova. Pravicemo Sava od blata. Sve u svemu da se i uprava polako pakuje.. Ljudi pa dug je kao ciganski 30 mil. a Djuru da lincuju za 11. A secate se na prvoj skupstini Vazura natrgne pantalone i rece ,,idemo da radimo… Rade nas alal vera…

    0
    0
    Odgovori
    • Ja bih malo sacekao. Slazem se sa dosta stvari u vezi stanojevica ali tek je dosao. Jojic nije igrao 3-4 meseca i mora igrati da bi usao u formu. Partizan nije porazen od zvezde i sve utakmice kako tako dobija sto nije bio slucaj sa Savom i par prethodnika. Ajde malo da sacekamo pa cemo onda da ga pljuvamo. Ne zaboravi da nismo imali Sadika i Sumu na derbiju a Savo je imao i to se odmah videlo. Jojicu treba dati sansu da vidimo hoce li sto biti od njega. Ja bih Lazara Markovica oterao jer to je jedan plasljivi zec kojem nista ostalo nije od sveg potencijala kojeg je imao a ima svega 26-27 godina i to je bogu za plakati.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter