0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN – BAČKA: Domaćini sigurni, lagano se plasirali u osminu finala!

Objavljeno: 21.10.20 u 18:09

Pobeda crno-belih.

FK Partizan i FK Bačka odigrali su danas meč šesnestine finala Kupa Srbije na stadionu u Humskoj. Domaćini su slavili rezultatom 2:0.

Na samom startu meča Lazar Marković je morao da napusti teren zbog povrede. Zamenio ga je Denis Stojković koji je imao veliku šansu u 24. minutu.

Strelac prvog gola je bio Lazar Pavlović u 8. minutu. Lopta se odbila, on je lepo zahvatio i poslao je u mrežu iza golmana Milojevića.

PROČITAJTE JOŠ: PUT DO TRONA: Motivacione reči najboljeg tenisera sveta – evo u čemu je tajna njegovog uspeha! (VIDEO)

Celo prvo poluvreme karakterisala je izrazito gruba igra, štoper Bačke, Rađen je već u 12. minutu ‘zaradio’ žuti karton, da bi trener bio prinuđen da ga izvrši zamenu posle pola sata igre da bi izbegao isključenje ovog igrača.

Odličnu šansu je imao Pisačić minut posle početka drugog poluvremena, ali je pogodio prečku i propustio šansu da izjednači.

Partizan je udvostručio prednost pogotkom u Asana u 75. minutu. Posle greške golmana, igrač crno-belih je došao do lopte i postavio konačnih 2:0.

Tokom celog drugog dela igre Partizan je imao mnogo šansi, što preko Miljkovića, Stevanovića i Bajbeka, međutim nijedan od njih nije bio strelac.

Mogli su domaćini da dođu i do ubedljivije pobede, ali cilj je ispunjen – Partizan nastavlja sa pohodom na pehar Kupa Srbije.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter