Ovog jutra fudbaleri i stručni štab krenuli su u Nemačku.

Crveno-beli u Nemačkoj neće biti kompletirani. Bez obzira što je negativan na korona virus, Mirko ivanić ostaje u Beogradu, kao i Gelor Kanga, čiji oporavak idu prema planu.


FOTO: FK Crvena zvezda

Crveno-belima se priključio i Ričmond Boaći, nakon mesec mesec dana lečenja u Latini. Ipak, sjajni napadač još uvek nije spreman za duel sa Hofenhajmom.

Trener Dejan Stanković na put je poveo 23 fudbalera.

PROČITAJTE JOŠ: MILAN BORJAN: ‘Hvala dragi prijatelji, zvezdaši, partizanovci i novinari! U slučaj zaštite mog sina uključila se i Kanada’

Na spisku putnika su: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Ćopić, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Seku Sanogo Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Veljko Simić, Andrija Radulović, Aleksandar Katai, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Dijego Falćineli.

FOTO: FK Crvena zvezda

Crveno-beli danas će odraditi trening na Rajn-Nekar areni, stadionu na koji će istrčati sutra u 21 sat kako bi odigrali prvu utakmicu grupne faze. Takođe, druga utakmica grupe L između Slovana i Genta biće odigrana u istom terminu u Češkoj.