2
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

MILAN BORJAN: ‘Hvala dragi prijatelji, zvezdaši, partizanovci i novinari! U slučaj zaštite mog sina uključila se i Kanada’

Objavljeno: 20.10.20 u 19:17

Milan Borjan je na svoj Instagram profil objavio nove informacije.

Nakon fotografije koja je okačena na Tviter nalogu  Vladimira Vuletića i njegovih odgovora na reakciju Milana Borjana, golman Crvene zvezde se ponovo oglasio preko Instagrama.

Borjan se zahvalio svim prijateljima, navijačima oba kluba i novinarima koji su mu pružili podršku. Saopštio je da je u slučaj ukljućena i Ambasada Kanade kao i vlada ove države.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi prijatelji, zvezdasi, novinari, partizanovci, svi vi koji ste dali podrsku nasoj porodici, a jako puno vas je, zelim da vam kazem jedno veliko HVALA! Takodje zelim da vas obavestim da je moj sin, Filip Borjan, SRPSKI i KANADSKI drzavljanin, sa SRPSKIM i KANADSKIM pasosima. Zelim da vas obavestim da ce se u proces zastite prava mog trogodisnjeg sina, koji je izlozen zloupotebi njegovih slika na drustvenim mrezama od strane “profesora”, ukljuciti KANADSKA vlada i KANADSKA ambasada u Beogradu. KANADA je zemlja koja najsnaznije stiti interese svoje dece i najjace osudjuje zloupotrebu neduzne dece u bilo kom smislu!!! Verujem i nadam se da ce i policija, sudstvo i tuzilastvo u SRBIJI osuditi zloupotrebu trogodisnjeg deteta od strane “profesora” Pravnog fakulteta. Hvala vam!!! Dear Friends, Red Star supporters/fans, journalists, Fk Partizan supporters/fans, all of you who have given support to our family, , I want to say a big THANK YOU! I also want to inform you that my son, Filip Borjan, is a SERBIAN and CANADIAN citizen, with SERBIAN and CANADIAN passports. I would like to inform you that the CANADIAN government and the CANADIAN embassy in Belgrade will be involved in the process of protecting the rights of my three-year-old son, who is exposed to the abuse of his images on social networks by „professor Vuletic“. CANADA is the country that most strongly protects the interests of its children and strongly condemns the abuse of innocent children in any sense !!! I believe and hope that the police, judiciary and prosecutor’s office in SERBIA will condemn the abuse of a three-year-old child by a „professor Vuletic“ at the Faculty of Law. Thank you!!!

Објава коју дели Milan Borjan (@borjan_milan_official) дана 20. Окт 2020. у 9:06 PDT

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Žalosno je, ali ovaj se čovek ponaša kao neka žena torukuša, sa malicioznim i ciničnim komentarima i svakako podložnim gonjenju! Ponovo se istakao novom minijaturom i sada je u kliničkoj egzaltaciji! On patološki uporno olajava tuđe sudbine! Ima li ovaj lik svoju porodicu, ima li on decu? Zaista ne znam, zato molim nekoga da objavi tačan odgovor u komentaru na ovo moje pitanje!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj se čovek ponaša kao vašarski opsenar a njegovo kazivanje je obično bulevarsko lupetabnje! Prava blamaža epskih razmera. Stereotipne banalizovane reči, tipične za provincijalni duh sa poremećenim sistemom vrednosti! Ne kaže se džaba da je ponašanje čoveka odraz stanja njegove psihe!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter