6
Domaći fudbal

FOTO: Google

TERZIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO VULETIĆU: ‘Mnogo je lakše kada za protivnika imamo čoveka bez ljudskog i muškog kredibiliteta’

Objavljeno: 19.10.20 u 18:27

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić reagovao je na tvrdnje potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića u kojima on ‘proziva’ Zvezdu i Terzića.

Terzić se tim povodom, dan posle 163. večitog derbija oglasio novim saopštenjem, u kom dovodi u pitanje lične afinitete Partizanovog funkcionera.

On navodi da je ‘peckanja’ među klubovima uvek bilo, ali da to nikada nije prelazilo granicu dobrog ukusa i ulazilo na teren ličnih odnosa. Sve do sada, kada uvrede na račun onih drugih ne štede ni iz Zvezde, ni iz Partizana.

PROČITAJTE JOŠ: POZNATO JE ZBOG ČEGA JE VOĐA NAVIJAČA SINOĆ BIO U LOŽI: Vuletić – ‘U loži je bio jedan opasan kriminalac, čovek sa Interpolove poternice’

Saopštenje Zvezdana Terzića prenosimo u celosti: 

Večiti rivalitet između naša dva kluba je decenijama građen između ostalog i džentlmenskim ponašanjem oba rukovodstva naših klubova. Uvek je bilo i određenog peckanja među nama, ali uvek u granicama dobrog ukusa. Nikada se ranije nije ulazilo na teren ličnih i porodičnih odnosa.

– Sve do pojave čuvenog profesora Rimskog prava javno prokazanog kao osoba sklona nemoralu među muškim maloletnicima. Nije slučajno da Crvena zvezda i četvrtu godinu zaredom osvaja šampionsku titulu. Realno nam je sve to mnogo olakšalo nesposobno rukovodstvo Partizana predvođeno čuvenim profesorom.

I mnogo nam je lakše kada i za verbalnog protivnika imamo čoveka bez ljudskog i muškog kredibiliteta. Profesorove reči jednostavno nemaju težinu. Rezultati još manju.

– I pored toga, kao zaljubljenik u srpski sport, ne mogu se radovati devastiranju Partizana koje iz namere ili neznanja čine profesor bluda i njegova kompanija. Nadam se da ce iskreni navijači Partizana prepoznati anomalije svog rukovodstva i okrenuti se radikalnim promenama zarad bolje budućnosti svog kluba.

A mi iz Crvene zvezde nastavljamo da se radujemo novim titulama i utakmicama Lige Evrope – navodi se u saopštenju Zvezdana Terzića.

0
0

6 Komentara

  1. Ova izjava Terzica bi trebala biti jednako procesuirana , mozda i sa vise legalne osnove od profesorovog postavljanja Tumbine glave .Ipak, i jedna i druga strana medalje je sramna i zasluzuje paznju legalnih organa ali i disciplinaca FSS.Ali, iz Cerge su se upeli da blate profu kako bi stavili u drugi plan kradju pobede, titule i bodova u Derbiju uz pomoc Terzicevog rodjaka u sudijskoj odori! Jasno kao dan.

    0
    0
    Odgovori
  2. ko to jos terzu za ozbiljno uzima ??? to terza (dok se crvenapoternica (NE)aktivira) za svoje naivne i … navijace, vodi ovu i ovakvu TRULU-PREZADUZENU zvezdu, uz pomoc zna se ciju … jos malo sa slobode samog sebe hrabri i proba da u dodeljenoj ulozi uziva. terza dobro zna i svestan je sta zvezdu njega sa jos po kojim ljudima … u zvezdi i partizanu ceka … kad se predsednik zvezde u senci … sa scene povuce. manite se obicni ljudi svadje i podela, jer u nas podela i previse ima … ovo u sportu sa i oko drzavnog projekta zvezda je gotova stvar, brzo im dolazi KRAJ.

    0
    0
    Odgovori
  3. Predlazem da se partizan hitno vrati u maticnu drzavu.tamo ce biti odmah iza dinama i hajduka a ovde mu niko ne garantuje trece mesto,a i sta ce medju srbske klubove.

    0
    0
    Odgovori
  4. A šta ćemo za Interpol gromado, kad ćemo to da odradimo,,, ovo je čovek režima koga jednostavo moraš da ne voliš,,,Bolje ti je da ovo odradiš dok si mlađi, a Zvezda je toliko miliona duga ispred Partizana, da je to jako teško stići. ali nije nedostižno,,,

    0
    0
    Odgovori
  5. Pokrij se musavi, da je pravde kako treba bio bi ti iza rešetaka ili trajno van Srbije, oladi mozak Terzonjarko.. Nisi ni za skupljanje puževa a ne za fudbal.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter