8
Domaći fudbal

POZNATO JE ZBOG ČEGA JE VOĐA NAVIJAČA SINOĆ BIO U LOŽI: Vuletić – ‘U loži je bio jedan opasan kriminalac, čovek sa Interpolove poternice’

Objavljeno: 19.10.20 u 15:14

I nakon 163. večitog derbija, tenzije sa obe strane Topčiderskog brda se ne smiruju.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, objasnio je u kom svojstvu su navijači Partizana, među kojima je bio i vođa Grobara, Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, našli u loži stadiona u Humskoj.

Saopštenje Vam prenosimo u celosti.

FK Partizan je oduvek bio sjajan domaćin svim fudbalskim gostima dobrih namera. Delegacija kluba podno tenka bila je primljena u svečanoj loži našeg stadiona uljudno, mnogo srdačnije nego što je delegacija FK Partizan bila ugošćena na stadionu podno tenka. Tako je jednom dočekana napadom njihovih navijača na ložu u kojoj je sedela, pa je žandarmerija morala da prati članove uprave Partizana, a drugi put guranjem u tu istu ložu ogromnog balona u obliku falusa, što je direktor kluba podno tenka karakterisao kao ‘simpatičan performans.’

Sinoć su u svečanoj loži našeg stadiona sedeli i predstavnici članovi Skupštine kluba iz redova navijača koji imaju statutarne predstavnike u Skupštini. Dakle, oba predstavnika navijača koji su sinoć utakmicu posmatrali iz centralne lože Partizanovog stadiona su predstavnici članova najvišeg klupskog upravnog organa i tu su se našli u skladu sa Statutom FK Partizan.
Međutim, u centralnoj loži našeg stadiona obreo se sinoć jedan opasan kriminalac, čovek sa Interpolove poternice, čovek kojem srpsko pravosuđe duže od tri godine ne zakazuje ročišta i ne postupa po javno podignutoj optužnici za malverzacije i nepočinstva u fudbalskim transferima, sve čekajući da ovaj predmet zastari.

Javno postavljam pitanje ko štiti ovog Alfa doktora i opasnog kriminalca i kada će njemu biti zakazao ročište? Da li je Srbija pravna država i zašto se u njegovom slučaju ne poštuje član 172. Dušanovog zakonika ‘Sudije da sude strogo po zakonu a ne u strahu od carstva mi’. To važi kako za nosioce pravosudnih funkcija, tako i za fudbalske sudije.

Sinoćni Elvisov ples, tog kralja sudijskog rokenrola, dvojica igrača kluba podno tenka su iskoristili da i oni zaplešu jezivu kasapinsku igru. Tako je jedan mesar pozdravljao udarcem s leđa bez lopte Asana koji je ga je, onako hitar, brzo pretrčao (za šta se dobija direktan crveni karton) a drugi, već dokazani kasapin, koji seje strah po terenima širom Srbije, kopao oči Sumi jer je znao da mu je ovaj igrač više puta istumbao golmana.

PROČITAJTE JOŠ: KAKVO JE BILO SUĐENJE NA DERBIJU?: Penal, korner, crveni karton – evo šta o spornim situacijama misli sudijski ekspert!

Elvis je u drugom poluvremenu zaplesao svoj rokenrol. To je bilo tako očigledno da je direktor Parizana ukazao na jedan poznat scenario koji se dešava u najvišim strukturama FSS. To što je jedan tabloid tu prepoznao jednog drugog čoveka je znatno veće pitanje za taj tabloid: zašto je u tim rečima Partizanovog direktora, koje sa političkim stvarima nemaju nikakve veze, prepoznao jedog političara?

Sledstveno ovome, FK Partizan će medijima dostaviti dokaze o sudijskom nepočinstvu tokom poslednjeg derbija i dalje ponosno se boriti za oba trofeja do samog kraja.

FOTO: FK Partizan

0
0

8 Komentara

  1. ‘Polemike’ Vuletic-Terzic i Covic-Mijailovic su najverovatnije fingirane,kao dopuna Zadruge i Parova,radi kompletnog zagluplivanja naseg naroda.Pritom je sve ovo pojacano stvarnim licnim amozitetima.aktera.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vuletić je sramota za Partizan. Nikad Partizan nije imao goru upravu, nije ni uprava Zvezde bolja. Voleo bih da verujem da je Sanogo slučajno povredio Sumu, verovatno i jeste ali on bolje i čistije i ne zna da igra. Čemu pojačanja Partizana kad nismo imali napadača?

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako jedna ovakva spodoba, da ne kažem drugačije, može da bude profesor i da omladinu nečemu uči,to mi stvarno ne ide u glavu?

    0
    0
    Odgovori
  4. Вулетић: У ложи су били навијачи који су представници Скупштине клуба! On uživa u ovom estetskom doživljaju! Maliciozno, cinično i pre svega neistinito Vuletić dr Vladimir ponovo zamenjuje teze! Vuletić dr Vladimir je čovek sa pompeznom retorikom, superiorno inteligentan kojemu ideje dolaze svakodnevno a neke su baš zabavne! Ponuda repriznih izjava mu je bogata, ali će morati da ponudi nove sadržaje, one koji tek treba da postanu legendarni, da postanu deo pop-kulture. Motivacija Vuletić dr Vladimira zasnovana je na istorijskim kompleksima (Zvezda prvak Evrope i sveta) i porodičnom vaspitanju!

    0
    0
    Odgovori
  5. Bilo bi zaista iznenadjenje da se ovaj tzv profesor nije javio. Kao i uvek, to je opet najobicnija glupost i trucanje, posto pmaetnije i ne ume. On se i hvali sto je imao goste iz njihove skupstine, kakvi su to ljudi najbolje govori i nadimak nevolja. Cega se pametan stidi time se lud ponosi. Sad ispade i da je Sanogo kopao oci Sumi. Ja mogu da se kladim da doticni nije uopste ni video faul dok sudija nije zaustavio igru, jer je bilo nehoticno u trku. E sad da Partizan ima igrace normalne visine, a ne patuljke, to bi bilo u visini grudiju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter