5
Domaći fudbal

OSTOJIĆ GRMEO SA KLUPE NAKON DOSUĐENOG PENALA ZA ZVEZDU: Štoper Partizana snimljen dok viče – ‘Znao sam da će ovo da uradi, znao sam, bre’ (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.20 u 14:18

Još dugo će se pričati o jedanaestercu koji je dosuđen Crvenoj zvezdi u jučerašnjoj utakmici.

Nakon veoma burne utakmice, ekipa Dejana Stankovića i dalje ‘beži’ osam bodova u odnosu na Partizan. Sjajno je krenulo za crno-bele, poveli su već u 5. minutu pogotkom mladog Filipa Stevanovića, a izjednačujući gol za tim sa ‘Marakane’ postigao je Aleksandar Katai u 75. minutu sa ‘bele tačke’.

PROČITAJTE JOŠ: KAKVO JE BILO SUĐENJE NA DERBIJU?: Penal, korner, crveni karton – evo šta o spornim situacijama misli sudijski ekspert!

Nakon što je glavni arbitar Novak Simović dosudio penal za Crvenu zvezdu, klupa crno-belih je veoma burno odreagovala. Posebno nezadovoljstvo istakao je defanzivac Partizana Bojan Ostojić, koji je snimljen kako viče:

Znao sam da će ovo da uradi, znao sam, bre.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku:

0
0

5 Komentara

  1. Zvezda nemoze vec pet godina da da gol u derbiju, zato su tu sudije….. Stidite se… Mogli ste primiti pet komada al kakokad bijete ljude na terenu i saljete ih u bolnicu… SRAM VAS BILO

    0
    0
    Odgovori
  2. Skoro svi su nekorektno reagovali , i uprava i trener i mnogi igrači. Jedini koji je to kulturno podneo bio je Jojić, koji je i napravio penal. Sramota za „ljude“ koji vode Partizan!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter