0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

NEZAPAMĆENI SKANDAL TRESE SRPSKI FUDBAL: Šok u Surdulici – trener Radnika prisiljavao maloletnog igrača (13) na se*s!

Objavljeno: 06.10.20 u 11:13

Užasne vesti nam stižu iz Surdulice.

Trener mlađih kategorija fudbalera Radnika iz Surdulice A. F. (36) priveden je prekjuče, zbog sumnji da je svom igraču (13) slao poruke seksualnog sadržaja, i da ga je nagovarao na seks.

Trener nije završio u pritvoru, jer je prijava podneta u redovnom postupku. Izvor iz istrage istiže da je nadležne organe obavestio otac mladog fudablera.

Dečak se požalio ocu da mu trener šalje čudne i neprimerene poruke, pa je ovaj odmah o svemu obavestio policiju. Otac je predao inspektorima sinovljev telefon, u kom su bile sporne poruke, i trener je pozvan na informativni razgovor. A. F. je dao izjavu, u kojoj je negirao da je nagovarao dečaka na seks i nakon toga je pušten da se brani sa slobode. Oba telefona, i trenerov i dečakov, poslati su na veštačenje – objasnio je.

Bivši predsednik Radnika a trenutno narodni poslanik, Novica Tončev, šokiran je zbog ovoga što se desilo, i ističe da osuđuje svaki oblik pedofilije.

Kao čovek osuđujem svaki oblik pedofilije. Verujem da će nadležne službe uraditi svoj posao i utvrditi celu istinu u ovom slučaju – ističe Tončev.

Sportski direktor Radnika Darko Gašić govori da je klub spreman da policiji pruži svu vrstu pomoći koje mogu.

PROČITAJTE JOŠ: DERBI PRED PUBLIKOM, EVO ŠTA KAŽE STRUKA: ‘To je prosto nemoguće, Delije i Grobari neće pristati da drže distancu, budu odvojeni i nose maske’

– Trener A. F. kod nas je primljen kao ugledan čovek, odbornik Skupštine opštine Vladičin Han, posvećeni sportski radnik i bivši sportista. Odmah nakon što nas je policija obavestila o ovom slučaju, trener je momentalno suspendovan, a verujem da će nadležni preduzeti sve kako bi snosio posledice. U klubu smo spremni na svu vrstu pomoći koju možemo da pružimo policiji. Pedofilija, niti bilo koja vrsta maltretiranja, ne sme da se ponovi – istakao je Gašić.

FOTO: FK Radnik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter