1
Domaći fudbal

DERBI PRED PUBLIKOM, EVO ŠTA KAŽE STRUKA: ‘To je prosto nemoguće, Delije i Grobari neće pristati da drže distancu, budu odvojeni i nose maske’

Objavljeno: 06.10.20 u 10:48

Za malo manje od dve nedelje, očekuje nas večiti derbi.

U svakoj sezoni, svakako je ta utakmica ona koja privuče najviše pažnje, i koja se najviše iščekuje. Definitivno ono što najviše zanima navijače, jeste to da li će se derbi igrati pred publikom, ili pred praznim tribinama.

U ovom trenutku je nemoguće očekivati da na večitom derbiju bude navijača, to je prosto nemoguće. Iako Srbija ima jednu od najboljih epidemiloških situacija u Evropi, okruženi smo zemljama koje su u teškoj situaciji i pitanje je vremena kada će i nas da zakači taj talas. Takođe, vidite da se i kod nas stvari menjaju iz časa u čas, jedan dan imamo više zaraženih, a drugi dan manje – izjavio je epidemiolog Branislav Tiodorović za ‘Srpski telegraf’.

On je potom otkrio da postoji još jedan razlog zbog čega ne bi trebalo da bude publike.

PROČITAJTE JOŠ: SADIK JE U CRVENO-BELOM DRESU: Bivši napadač Partizana predstavljen u novom klubu, a potom se na emotivan način oprostio od crno-belih!

– Znate kakav je mentalitet našeg naroda i navijača, svi znamo koliko ljudi ovde vole sport, a posebno fudbal. Navijači na severnoj i južnoj tribini sigurno neće pristati da drže distancu, da budu odvojeni i da nose maske. UEFA jeste dala dozvolu savezima da vrate navijače na stadion, ali ona ne snosi odgovornost za širenje virusa na stadionima u tim državama. Nemci i Španci poštuju distancu i nose maske, ali to kod nas ne bi bio slučaj. Zato je pametnije da se igra bez publike – jasan je Tiodorović.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Sta je ovaj majmun nekakva baba Vanga pa u napred zna kako ce se nasi navijaci ponasati. To ti dokazuje samo koliko vam narod vjeruje u vezi vase korone,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter