0
Domaći fudbal
Raspored utakmica Superlige Srbije

FOTO: Youtube screenshot

SUPERLIGA SRBIJE: Zvezdin napadač razbio Vojvodinu, Lalatović zaradio crveni karton – Spartak i Voždovac osvojili nova tri boda!

Objavljeno: 03.10.20 u 18:21

U okviru 10. kola Superlige Srbije, danas od 16 časova odigrano je četiri utakmice.

U više nego interesantnom meču, fudbaleri Bačke i Javora podeli su bodove. Nakon 90 minuta, rezultat je bio 2:2. Poveli su gosti pogotkom Luke Lukovića već u 17. minutu, a prednost je udvostručena u 27. minutu, kada je mrežu Bačke zatresao Marko Jevremović.

‘Probudili’ su se fudbaleri Bačke u drugom poluvremenu, stvarali su šanse i kontrolisali su igru. Prvi pogodak za domaću ekipu postigao je Luka Pisacić u 61. minutu, a izjednačujući gol i bod svojoj ekipi doneo je Marko Pantić u 74. minutu.

Fudbaleri Mačve dočekali su ekipu Voždovca na svom stadionu, koji je slavio sa 2:0.

Nešto slabije izdanje obe ekipe u prvom poluvremenu, nakon prvih 45 minuta nismo videli golove. Ali u drugom poluvremenu, igra se rasplamsala, prvi pogodak za ‘Zmajeve’ postigao je Marko Putinčanin u 60. minutu.

Tačku na ovu utakmicu postavio je Justas Lasickas samo četiti minuta kasnije. Fudbaleri Mačve pokušali su da dođu do prvog gola, ali im to nije pošlo za rukom. Nakon ove utakmice, Voždovac zauzima 11. mesto na tabeli, dok je Mačva na poslednjem, 20. mestu.

Fudbaleri Novog Pazara savladali su ekipu Vojvodine rezultatom 3:1. Za domaću ekipu, sva tri gola postigao je mladi Luka Marković, koji je igrao u omladinskom timu Juventusa. Crvena zvezda ga je dovela u sklopu transfera Miloša Vulića, da ga raspuca, a on to čini kao pozajmljen igrač u Novom Pazaru.

PROČITAJTE JOŠ: PUKLA NOVA ‘BOMBA’ U HUMSKOJ: Stanojeviću se ispunila velika želja, stiže najveće pojačanje!

Gol za utehu za Vojvodinu postigao je Petar Bojić u 70. minutu. Ono što je definitivno obeležilo ovu utakmicu, jeste isključenje trenera crveno-belih Nenada Lalatovića. On je još jednom pokazao da je tanak sa živcima, nakon trećeg gola Lalatović se bunio pa mu je sudija pokazao direktan crveni karton.

Možda i najzanimljiviji meč viđen je u Subotici, gde su ‘koplja’ ukrstili Spartak i Čukarički.

Domaći su pobedili ekipu sa Banovog brda rezultatom 4:2. Ključni igrač ekipe Vladimira Gaćinovića bio je odlični Nemanja Nikolić, koji je sa dva pogotka i asistencijom predstavljao nerešivu enigmu za odbranu Brđana. Čukarički je bljesnuo samo u finišu prvog poluvremena, kada je stigao do izjednačenja, ali je domaćin bio kvlalitetniji protivnik tokom najvećeg toka utakmice i zasluženo stigao do slavlja.

SUPERLIGA SRBIJE, 10. KOLO

Petak

Radnički Niš – Mladost 1:1 (0:0)

Subota

Bačka – Javor 2:2 (0:2)

Mačva – Voždovac 0:2 (0:0)

Novi Pazar – Vojvodina 3:1 (3:0)

Spartak – Čukarički 4:2 (2:2)

18:00 Metalac – Partizan

Nedelja

16:00 Proleter – TSC

16:00 Rad – Inđija

16:00 Zlatibor – Radnik

18:00 Crvena zvezda – Napredak

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter