1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PUKLA NOVA ‘BOMBA’ U HUMSKOJ: Stanojeviću se ispunila velika želja, stiže najveće pojačanje!

Objavljeno: 03.10.20 u 17:30

Fudbalski klub Partizan konačno će dobiti najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku.

U pitanju je veliki ljubimac Grobara, Miloš Jojić, koji je doneo odluku da se vrati u Humsku, saznaje ‘Telegraf’.

Naime, čelnici Partizana uspeli su da postignu dogovor sa Kašakšehirom, tako da se očekuje da popularni ‘zeka’ ubrzo ponovo obuče crno-beli dres. Novi trener Partizana Aleksandar Stanojević nije krio da mu je Jojić velika želja, tako da kako stoje stvari, želja će mu se ispuniti.

PROČITAJTE JOŠ: HOLENDER JE JASAN: Tek što je stigao, novo pojačanje Partizana otkriva – ‘u Beograd sam došao da osvojim titulu’

On nastavlja niz povratnika u crno-beli tabor, pre njega u ovom roku vratili su se Aleksandar Miljković i Ivan Obradović.

Dosta su se pomučili čelnici Partizana oko ovog transfera, jer je Jojića za turski klub vezivao milionski ugovor u trajanju do narednog leta. Bilo je potrebno da i Turci, ali i sam igrač učine neke ustupke ni bi li Partizan uopšte došao u poziciju da ga angažuje, no, bilo je sluha sa obe strane.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Pukla i nova bruka, 1:1 sa Metalcem, ziva sramota, prestrogo dosudjen crveni karton, ovaj Sale Stanoje ce biti Kratko Ostanić izgleda. Čoveče taktika ti je katastrofa, bolje se pokrij, pakuj i idi, nisi ti više za Partizan. Bruka čoveče, bruka i sama bruka od tvoga taktučkog znanja, ne sramoti više Partizan čoveče. Kratko Ostaniću pakuj se i idi štooooo pre. Pomozi Partizanu svojim odlaskom, SAvu nazad pod hitno, ovaj polako ni za perece da prodaje na JNA nije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter