0
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

DA LI JE MOGUĆE: Crno-beli se ne zaustavljaju, Jojić nije jedina ‘bomba’ – Partizan doveo još jedno pojačanje!

Objavljeno: 03.10.20 u 18:48

Navijači Partizana su u neviđenoj euforiji.

Uzbuđenjima nikad kraja, malopre je odjeknula vest da će redove Partizana pojačati Miloš Jojić, ali to nije sve. Jedna želja Aleksandru Stanojeviću se već ispunila, a izgleda da će još jedna.

U pitanju je Svetozar Marković, fudbaler koji ima ugovor sa Olimpijakosom, definitivno će se vratiti u Humsku. Radi se o jednogodišnjoj pozajmici, javila je ‘Arena sport’.

Srpski štoper nije imao dovoljnu minutažu u Olimpijakosu, tako da mu je sledila nova pozajmica. Takođe, Partizanu je ovakav rasplet ‘dobrodošao’ pošto su crno-beli shvatili da problem u timu sa ‘bonusom do 21 godine’ nikako ne mogu da rešavaju neiskusnim golmanom, već da moraju da vrate Vladimira Stojkovića, a da na drugoj poziciji ispoštuju to pravilo.

Ovo je treće pojačanje Partizana u ovom danu, u redove crno-belih stigli su povratnici pa će tako crno-beli dres opet obući Miloš Jojić, Ivan Obradović i Svetozar Marković.

Podsetimo, Marković je prošlog leta napustio crno-bele i potpisao petogodišnji ugovor sa velikanom iz Pireja, koji je za njega isplatio obeštećenje od 1.500.000 evra, plus 10 odsto od dalje prodaje. Ipak, štoper se nije snašao u jakoj konkurenciji, pa je pozajmljen Larisi, u kojoj je upisao 13 mečeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter