0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

LALATOVIĆ PRED SUTRAŠNJE GOSTOVANJE INĐIJI: Hvala FSS što nam je izašao u susret, naše ciljeve nećemo menjati!

Objavljeno: 27.09.20 u 14:33

Nenad Lalatović pred sutrašnju utakmicu.

U devetom kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Inđije. Za crveno-bele, ovaj meč dolazi nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope i utakmice protiv Standarda, u kojoj su u četvrtak poraženi tek nakon 120 minuta velike borbe u Liježu.

Međutim, prema rečima šefa stručnog štaba ‘stare dame’ Nenada Lalatovića, to je sada iza njih, a igrači su se u potpunosti okrenuli obavezama u domaćim takmičenjima.

Drago mi je što nam je Fudbalski savez izašao u susret i omogućio nam da ovaj meč igramo u ponedeljak, jer smo u četvrtak imali izuzetno napornih 120 minuta u Liježu, odakle smo se vratili u petak u pet sati ujutro. Međutim, bez obzira na dan više za odmor i trening, protiv Inđije nas svakako očekuje vrlo iscrpljujuća utakmica i to iz više razloga. Naše ciljeve svakako nećemo menjati i daćemo sve od sebe da u derbiju severa Srbije ostvarimo dobar rezultat – izjavio je Lalatović.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI HENDIKEP ZA ‘ORLOVE’: Filip Kostić propušta utakmicu sa Norveškom, a evo kakvo je stanje sa Lazovićem!

Utakmica između Inđije i Vojvodine igra se u ponedeljak od 16 časova, uz direktan prenos na prvom kanalu televizije ‘Arena sport’. Usled poznate epidemiološke situacije, i ovaj meč biće odigran bez prisustva gledalaca.

FOTO: FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter