0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDIN BISER JE PRESREĆAN: Hvala Dekiju, obožavam da nosim Zvezdin dres!

Objavljeno: 23.09.20 u 15:20

U ubedljivoj pobedi Crvene zvezde nad Voždovcem, prve minute u takmičarskoj godini zabeležio je mladi i talentovani Andrija Radulović koji je i više nego zadovoljan mečom, brojem golova u mreži rivala i konačnim rezultatom.

– Nije bilo lako posle Omonije da se fokusiramo na Voždovac, ali smo profesionalci i to smo pokazali. Odigrali smo sjajan meč, postigli šest pogodaka i pokazali kvalitet. Uz to se videlo i da imamo karakter, ne samo mi na terenu, već čitav stručni štab, zaista je bila sjajna utakmica i samo su navijači falili na tribinama da doživljaj bude potpun – počinje Radulović.

Srećan je krilni napadač rođen 2002. godine što mu je Dejan Stanković ukazao priliku i tvrdi da će u svakom trenutku, kad god dobije šansu, biti spreman da doprinese timu.

– Uželeo sam se fudbala i fenomenalan je osećaj ponovo se naći na terenu. Nisam bio stegnut, zaista sam već neko vreme tu i osećam se kao deo tima u potpunosti. Svaki put kad mi trener ukaže šansu daću sve od sebe da opravdam to poverenje. Obožavam da nosim Zvezdin dres.

PROČITAJTE JOŠ: TUMBAKOVIĆ OTKRIO JOVIĆEVU SUDBINU: Selektor ‘Orlova’ pričao o igračima pa se ‘izleteo’ u vezi srpskog napadača!

Smatra Radulović da Crvena zvezda ima kvalitet da učestvuje u Ligi Evrope.

– Još uvek ne znamo da li ćemo se sastati sa Araratom ili Celjem, ali u svakom slučaju mislim da smo favoriti. Ako budemo pravi na terenu, smatram da možemo da prođemo. Imamo kvalitet za Ligu Evrope. Baš ova utakmica protiv Voždovca i fenomenalne akcije iz kojih su usledili golovi su putokaz i način na koji uvek treba da igramo. Imamo kvalitet da budemo deo Lige Evrope – zaključuje Radulović.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter