0
Fudbal

FOTO: FSS

TUMBAKOVIĆ OTKRIO JOVIĆEVU SUDBINU: Selektor ‘Orlova’ pričao o igračima pa se ‘izleteo’ u vezi srpskog napadača!

Objavljeno: 23.09.20 u 14:47

Namerno ili slučajno?

U razgovoru za ‘Sportski žurnal’ selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković govorio je o fudbalerima našeg nacionalnog tima.

Ono što je svima zapalo za oko, jeste što je selektor Orlova otkrio i šta će biti sa Lukom Jovićem, fudbalerom oko čije se sudbine govori nedeljama unazad.

Luka Jović sad nije u prvom planu u Realu jer se razmišlja o njegovom odlasku na neku pozajmicu, da li u Ajntraht ili negde drugo. Jednostavno, Luka ne dobija šansu i ne može da iskaže nivo forme. Kroz sam trening koji jeste podrška za formu, nedovoljno je da bi rastao iz nedelje u nedelju.

PROČITAJTE JOŠ: UŽASNE VESTI STIŽU IZ NBA LIGE: Srbija je u šoku – Jokić, Bogdanović i Bjelica propuštaju Olimpijske igre u Tokiju?!

Ljubiša Tumbaković sutra će objaviti spisak igrača za duel protiv Norveške u baražu za plasman na EURO, kao i za mečeve Lige nacija protiv Mađarske i Turske.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter