12
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NA ‘MARAKANU’ JE STIGLA PONUDA OD ČETIRI MILIONA EVRA: Evo za koga je italijanski velikan zainteresovan!

Objavljeno: 23.09.20 u 11:17

Za talenotovanog Željka Gavrića zainteresovani su klubovi iz Serije A.

Pominjalo se da su krilnog napadača zainteresovani Roma i Đenova, ali izgleda je najozbilnija Atalanta. Na ‘Marakanu’ je stigla ponuda iz Bergama, tako da je Atalanta spremna da izdvoji čak četiri miliona evra za Gavrića, saznaje ‘Maxbet sport’.

Italijani žele da plate obeštećenje u nekoliko rata, a da Gavrića uzmu tek od juna sledeće godine.

PROČITAJTE JOŠ: FSS PONOVO KAŽNJAVA ‘VEČITE’: Još ovaj put je novčana kazna, sledeći put se oduzimaju bodovi?!

Atalanta je popunila sastav sa igračima izvan Evropske unije, pa se na ovaj potez odlučila kako bi ‘kaparisala’ talentovanog srpskog fudbalera za narednu sezonu.

Crvena zvezda će prodajom igrača morati da popuni nedostatak novca u klupskoj kasi nastao zbog neigranja u Ligu šampiona. Crveno-beli će se boriti za Ligu Evrope, 1. oktobra igraju protiv Ararat Jermenijie ili Celja.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

12 Komentara

  1. Naravno da plackamo,krademo od penzuonera,od trudnica,od kosovapa mi smo srbsku klub.ko je vama kriv sto vas je majka pobacila u ndh i sto ste izrodili tudjmana,bobeka,cajkovskog,zebeca,curkovica….vidite kako je tesko kad nisi srbin.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koji smo mi jadnici, piše ČAK četiri miliona, a ovog klinca bi Mamić prodao za dvadeset. Još dajemo na rate kao da smo prehrambena prodavnica.
    Dokle ćete više da rasprodajete našu decu, a da dovlačite razne istrošene nazovi igrače. Čujem da je i Ailton sad slobodan, možda njega da cimnete.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pinokijo, sve je moguce … ovaj fudbal koji organizuju i igraju (a mi gledamo) ljudi u i oko zvezde i partizana u NAMESTENOJ-NEREGULARNOJ zvezdinoj ligi, to, ispadanje je moguce., samo sto je razlika izmedju blizanaca u: visini i kolicina OPLJACKANI PARA … PLJACKU naroda iz RUPE je BRUTALNA … a stalo MANIPULISU, LAZU, VARAJU I PLJACKU VAN TERENA I NA TERENU NESMETANO SPROVODE …I KAO NESTO NORMALNO … terza I covic to podrazumevaju ,,, ODOBRENO sa najvisih visina … cifre za partizanove igrace su naduvane … znas zbog cega … po dogovoru da se FSS naplatii 3% i nesto ode i drzavnom projektu zvezda … sve u svemu sve je LAZ I PREVARA … za naive …(nadam se da njima (NE)pripadas, da u sve to poveruju. pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  4. Koji put je stigla ta ista ponuda od 4M? Prosli put od Rome, pretprosli put iz Djenove….aloooo, ne lazite! Sve je ovo Zvezdina prop masina na delu! Nemam dilemu,decko je dobar igrac, ali jos ce on mekinja da pojede u SLS da bi stigao u Serie A! Nije on iz slavne PFC Akademije pa da italijanske lisice mogu kupovati i na nevidjeno odmah nudeci 5,8,12 mil. Partizanu. Zvezdin domet je nege oko 2 mil i to u Arapiju. Ako bilo sta stigne u vidu spasenja za Zvezdu ,stici ce od „dobrog vojnika Shweyka“ Miloja! Cerga je prodala sve odjednom u mecu sa Ajojmone…ijom na Kipru!

    0
    0
    Odgovori
    • Mali vasa skola je postala za ismejavanje. Najbolji klub u zemlji zvanoj Srbiji je Zvezda. Vi se gasite polako ali sigurno. Ko ce vama dati vise od 100h

      0
      0
      Odgovori
    • O čemu ti jadni glodaru mucas a kakvoj manipulaciji ti pričas Gavric vrijedi te pare gdje su vam vase pare od onog vaseg drveta Sadika i Stevanovica sto su vam vas bolesni Pantic i jos bosniji Vuletic najavljivalji gdje su vam ti silni milioni Sadik 20mil a Stevanovic 15 milki tako ste zdusno brali te milione sta ste se sada usutili sakrili u misiju rupu zar ti to nije manipulacija sa jadnim glodarima sutra kad vas Belgijanci izbace iz L. E za njih dvojicu necete moci uzeti 1 milion evra

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter