7
Domaći fudbal

CRVENI KARTON, OFSAJD: Navijači Zvezde objavili klip sa spornim situacijama na jučerašnjem meču Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.20 u 11:08

Od početka nove sezone, nakon svake utakmice neko od ‘večitih’ ima žalbu na suđenje.

Sinoć je odigrana utakmica sedmog kola Superlige Srbije između Partizana i Rada, u kojoj su crno-beli slavili rezultatom 3:0.

Kao i u svakom kolu do sad, i ovog puta ima žalbi na račun suđenja. U utakmici između Crvene zvezde i Čukaričkog, Grobari su nezadovoljni odlukom da arbitar Lazar Lukić ne isključi Zvezdinog vezistu, Sanoga, nakon žestokog starta nad Markom Docićem.

PROČITAJTE JOŠ: STANKOVIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Jedan od najboljih neće igrati protiv Omonije?!

Uzvratili su crveno-beli, oni su ispratili jučerašnju utakmicu Partizana i izdvojili nekoliko spornih situacija koje im ‘bodu oči’.

Prva diskutabilna situacija jeste isključenje Đorića u 47. miniutu. Napadač Partizana Umar Sadik dobio je loptu, krenuo ka golu, a ono što su ‘zaključili’ navijači crveno-belih jeste da Đorić nije bio poslednji igrač odbrane. To nije sve, izdvojene su i dve greške linijskih sudija, kada su sinalizirali ofsajd u situacijama gde očigledno nije postojao.

Ovakav ‘rat’ počeo je još od prvog kola nakon utakmice između Napretka i Partizana, posle diskutabilnog jedanaesterca.

0
0

7 Komentara

  1. Grobaricama smeta sudjenje samo kad ne dobiju penal ili kad sudija ne iskljuci protivničkog igraca (što je redovna situacija). Kad Zvezda da gol zovu inžinjere,analitičare,geometre…duha iz čarobne lampe…a kad je njima u interesu tada ćute.
    Zbog takvih treba stvarno namestati mečeve i zajebavati ove žene u crnom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zamisli navijali izdali klip. Oni zakljulili šta je u redu a šta ne. Ha ha ha ha ha.
    Samo kmeče i skreću pažnju sa startova Boaćija i Sanoga koji su za zatvor a nisu isključeni. CZ uvek bila povlašćena i otimala sve što se može oteti. Jedino ih boli perid od 6 godina kada to nisu mogli. Onda smo imali: 5 minuta za spas sroskog sporta i one čuvene majice njihovih igrača sa natpisom PRAVDA ZA UROŠA. Tražili oslobođenje za njihovog člana jer je čovek samo zapaljenu baklju gurao policajcu u usta. Zamislite koja drskost, kazniti ga za to.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa rekao Stanojevic kako ocekuje da se gromada postuje i da ocekuke od sudija da to ispune na utakmici. Zna se kad je crveni i sta je poslednji igrac odbrane. Ofsajd nijedan nije bio, ovaj drugi i nije nesto obecavao, ali kod prvog je istrcavao igrac sam.

    0
    0
    Odgovori
  4. prvi ofsajd nije bio ,drugi jeste, crveni karton opravdan i nije pitanje samo zadnjeg igraca nego namera igraca da startuje na loptu ,on nema tu nameru nego sa ledja pravi ozbiljan start a i da nije bio zadnji igrac ovaj igrac sto stize sa strane previse je daleko da bi sprecio sadika da izadje 1na1 sa golmanom ,svesno ste izostavili kad nije bio ofsajd a markovic bio u boljoj poziciji i vec dao gola u odnosu na igrace rada koji nisu biliu ofsajdu koji su ipak bili daleko od gola i partizanova odbrana imala vremena da intervenise za razliku od situacije kad lazar nije bio u ofsajdu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter