2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

NEMA POTREBE DA SE TAKO PONAŠAJU: Ovo će zaboleti crno-bele, legendarni golman Partizana iskritikovao upravu!

Objavljeno: 09.09.20 u 14:46

Bura u srpskom fudbalu nikako da se stiša, nakon utakmice Partizana sa Vojvodinom, konstantno iz dana u dan izlaze nova saopštenja.

Na jučerašnjoj sednici Zajednice Superlige i Prve lige Srbije svi klubovi jednoglasno su osudili ponašanje rukovodstva FK Partizan zbog neučestvovanja u radu organa Zajednice, kao i to da nanose štetu srpskom fudbalu.

Jedan od članova jučerašnje sednice bio je čuveni golman Partizana, Ivica Kralj. Bez obzira koliko voli ovaj klub, juče je stao na stranu FSS.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKAV POČETAK NIJE MOGAO DA ZAMISLI: Paunoviću odmah stiglo pojačanje iz Mančester junajteda!

– Smatram kao nepotrebno ponašanje predstavnika FK Partizan i upućujem apel svim činiocima u fudbalu da sednu i razgovaraju u opštem interesu. Ovakva situacija i negativna slika ne ide nikome u korist, posebno u trenutku kada naši klubovi u evropskim takmičenjima igraju vrlo značajne mečeve koji su važni za sve članove Zajednice – istakao je Kralj.

FOTO: HOTSPORT

0
0

2 Komentara

  1. tuzno je kad te neko koga kao navijac obozavas 30 g. ovako brutalno razocara. Ivice Kralju vucic, kokeza i sva ta ostala kamarila podguznih muva, placenika i sibicara smestenih u fss je krenula perfidna polagano da od tvog i mog PARTIZANA prave jedan prosecan srpski klub. plan je da komsinica bude prvak bar jednu deceniju sve zaredom, i to bez obzira na snagu mog i tvog kluba. to je ziva istina kao sto sunce sija sa nebesa. nije fss udario na vazuru i vucelica )za koje mogu sve najgore da kazem) oni su nebitni i prolazni, oni gore su udarili na PARTIZAN. da li to nisi prepozno ili hoces ti na nihovo mesto nije vazno u ovom momentu. stati na stranu ovakvog fss protiv SVOG PARTIZANA je bedno, mucno licemerno i razocaravajuce.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter