0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ReadingFC

OVAKAV POČETAK NIJE MOGAO DA ZAMISLI: Paunoviću odmah stiglo pojačanje iz Mančester junajteda!

Objavljeno: 09.09.20 u 14:18

Srpski trener Veljko Paunović juče je zvanično počeo sa radom u svom novom klubu, Redingu. Bolji početak Paunović nije mogao ni da zamisli, s obzirom da će mu prvi pomoćnik biti nekadašnji as Mančester junajteda, Kvinton Forčun.

On je u crvenim-đavolima radio od 2012. do 2019. godine kao trener u fudbalskoj akademiji Mančester junajteda, tako da će svoje veliko iskustvo sigurno moći da prenese na bivšeg fudbalera Partizana, Veljka Paunovića.

PROČITAJTE JOŠ: OČEKIVANO – STIGAO ODGOVOR IZ HUMSKE: Partizan odgovorio Fudbalskom savezu Srbije, pogledajte kako i gde je saopštenje nastalo! (FOTO)

Paunović je juče vodio svoj prvi trening otkako je seo na klupu Redinga.

Navijačima Redinga je san da se ekipa ponovo nađe u Premijer ligi. Poslednji put je ovaj tim u elitnom društvu engleskog fudbala igrao u sezoni 2012/2013, tako da ne sumnjamo da će im srpski stručnjak u tome pomoći.

Podsetimo, Paunović je kao glavni strateg predvodio reprezentaciju Srbije za igrače do dvadeset godina, sa kojom je na Svetskom prvenstvu za mlade 2015. godine, na Novom Zelandu, osvojio zlatnu medalju.

FOTO: Twitter/@ReadingFC

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter