0
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

SADA JE SVE JASNO: Oglasio se štoper za kojeg je zainteresovan Stanojević – ‘Kontakt postoji, čekam zeleno svetlo Olimpijakosa’

Objavljeno: 05.09.20 u 12:17

Mladi ‘orlić’ će se najverovatnije vratiti u srpski fudbal i klub u kojem je ponikao, Partizan.

Juče se pojavila vest da je novi trener crno-belih Aleksandar Stanojević zainteresovan da u svoje redove ‘vrati’ Svetozara Markovića, a mladi štoper je potvrdio da je kontakt uspostavljen.

– Ne bih previše da pričam o povratku u Partizan. Istina je da kontakt postoji. Prošlu polusezonu sam nastupao za AEL iz Larise na pozajmici iz Olimpijakosa. Vratio sam se u Atinu i rečeno mi je da niko od štopera nije prodat i da sledi nova pozajmica. Čekam da Olimpijakos sada zvanično kaže ‘da’ povratku u Partizan – poručio je Svetozar Marković za ‘MaxBet sport’.

Marković u Olipijakosu nije dobio minutažu kakvu je želeo, kako kaže zbog konkurencije.

FOTO: FK Partizan

PROČITAJTE JOŠ: LALATOVIĆ PROKOMENTARISAO SAVIN ODLAZAK: Žao mi ga je, on je izvrstan stručnjak! (VIDEO)

U Olimpijakosu je oštra konkurencija. U januaru sam odigrao dva meča za Atinjane, ali su oni odlučili da me pošalju u Lairus na pozajmicu. Tamo sam odigrao nastavak prvenstva. Sada sledi nova pozajmica, za mene je najvažnije da igram.

Talentovani štoper se osvrnuo i na jučerašnji meč mlade reprezentacije Srbije koja je remizirala sa Letonijom.

– Nažalost, kiksnuli smo, nismo pobedili, iako smo bili favoriti. Nije situacija nimalo laka, pokušačemo do kraja da pobedimo sve utakmice i nekako se domognemo Evropskog prvenstva – poručio je Svetozar Marković.

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter