2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

STANOJEVIĆ U PROBLEMU: Odlučeno je koliko će Suma morati da bude van terena!

Objavljeno: 04.09.20 u 20:47

‘Plejmejker’ crno-belih će morati da pauzira.

Odmah na početku svog drugog mandata u Humskoj, Aleksandar Stanojević se suočava sa kadrovskim problemima, naime sledeće dve utakmice novi trener crno-belih neće moći da računa na Sumu.

Vezista Partizana je sankcionisan sa dva meča neigranja od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije zbog direktnog crvenog kartona, koji je zaradio prošlog vikenda na meču šestog kola Superlige Srbije protiv Vojvodine.

PROČITAJTE JOŠ: TOTALNA REKONSTRUKCIJA TIMA: Stanojević vraća još jednog bivšeg fudbalera Partizana, stiže levi bek?!

Incident na utakmici se dogodio u duelu Sume i Nikole Drinčića, kada je vezista crno-belih dobio udarac po licu pa na to odgovorio udarcem fudbalera Vojvodine laktom u vrat. Naravno, da se na tome nije završilo nego se nastavilo koškanje.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

2 Komentara

  1. Ono divljastvo je bilo za minimum pet utakmica ali to su oni opet hoce na galamu ali vise ne prolazi ta muftaza i snimci sve govore

    0
    0
    Odgovori
  2. Koja je ibo zajebancija za onaj krvolocan napad sa laktom u glavu čoveka koji leži na travi SAMO DVE UTAKMICE SUSPENZIJE… PA VI IZ SAVEZA NISTE ČITAVI U VUGLA….. NAJMANJE 5 UTAKMICA ALI
    N A J M A N J E!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter