0
Domaći fudbal

KATAI SA OSMEHOM NA LICU: Ne postižem često het-trikove, ne mogu da izdvojim najdraži pogodak (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.20 u 09:25

Trostruki strelac na jučerašnjem meču u ubedljivoj pobedi Crvene zvezde nad TSC-om (5:0), bio je Aleksandar Katai, a lucidni vezista nije mogao da sakrije osmeh posle meča.

– Nije čest slučaj da postižem het-trikove, ovo mi je drugi ili treći u karijeri, nisam ni ja siguran. Neću da izdvajam koji mi je najomiljeniji od ova tri pogotka. Ovo su bili veoma bitni golovi za nas, tako da sam zaista prezadovoljan – počeo je Katai.

Smatra vezista crveno-beli da je ekipa demonstrirala suv kvalitet.

– Utakmica je bila odlična. Prezadovoljan sam kako smo odigrali. Imali smo veliki broj prilika, mogli i ubedljivije da pobedimo, ali je i TSC pružio sjajan otpor i pokazao da je dobra ekipa, ali smo mi ipak bolji. 

PROČITAJTE JOŠ: STRAŠAN SUDAR: Boaći ‘pokosio’ golmana TSC-a, gosti tražili isključenje za napadača Zvezde! (VIDEO)

Zadovoljan je Katai time što je Crvena zvezda pobedom otišla na reprezentativnu pauzu.

– Fenomenalno smo zatvorili mini-ciklus mečeva. Imali smo gust raspored utakmica, a sada sledi zaslužen odmor. Mislim da smo to uradili na pravi način – pobedom. Prijaće nam svima da budemo sa porodicama i da napunimo baterije za nove izazove koji nas očekuju kroz dve nedelje – zaključio je Katai. 

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter