4
Domaći fudbal

STRAŠAN SUDAR: Boaći ‘pokosio’ golmana TSC-a, gosti tražili isključenje za napadača Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.20 u 23:54

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su TSC sa 5:0, a detalj u prvom poluvremenu kada je golman gostiju mogao teže da bude povređen bio je predmet rasprave.

Ričmond Boaći, fudbaler crveno-belih, neoprezno je startovao u kaznenom prostoru TSC-a

Napadač ekipe iz Ljutice Bogdana išao je đonom na loptu i zakasnio je, pa je nastradao golman Nenad Filipović kojem se potom ukazala pomoć.

Boaći je za neoprezan start dobio žuti karton, sa čim nisu mogli da se slože gostujući fudbaleri. Iz drugog ugla jasno se vidi neoprezan potez napadača Zvezde, pa je sudija verovatno propustio da pokaže crveni karton.

Da li je Boaći zaslužio crveni karton?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=oyTNCh3cc_s&feature=emb_title

0
0

4 Komentara

  1. Nezadovoljan svojim mizernim učinkom, ljut na sve oko sebe, limitirani Boači je iskalio bes na nedužnom golmanu Filipoviću! Sudija je bio na nivou kvaliteta suđenja u zonskoj ligi, unapred učipovan da ne sme isključiti Zvezdinog igrača! Inače prekršaj limitiranog Boaćija nije bio za isključenje, nego za višegodišnji zatvor, zbog ubilačkog instikta koji je ispoljio!

    0
    0
    Odgovori
  2. ISKLJUCENJE jednog igraca … kad dodje vreme za kompletno ISKLJUCENJE, koje se zove ZLO srpskog sporta … a to je: kad se ukinne NAMESTENA-NEREGULARNA zvezdina liga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter