0
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

‘DŽOKER’ JE ZAVRŠIO SVOJU MISIJU U HUMSKOJ: Krilni napadač napušta Partizan, sledeća stanica – Ljubljana!

Objavljeno: 28.08.20 u 09:18

Ono o čemu se ranije pisalo, danas će postati i zvanično.

Krilni napadač Partizana Đorđe Ivanović završio je svoju ‘epizodu’ u Humskoj. On će karijeru nastaviti u ljubljanskoj Olimpiji, potvrdio je fudbaler u razgovoru za ‘Telegraf’.

PROČITAJTE JOŠ: MINIMALAC PARTIZANA PROTIV ‘TVRDIH’ LETONACA: Natho sa ‘bele tačke’ odveo Partizan u drugo kolo kvalifikacija za LE! (VIDEO)

Da je priča završena, bilo je jasno još sinoć kada je izašao protokol za utakmicu između Partizana i RFS na kojem spisku nije bilo Ivanovića.

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

– Gotovo je. Danas putujem u Sloveniju i potpisaću ugovor sa Olimpijom na tri godine – kratko je poručio Đorđe Ivanović.

Ivanović je stigao u Partizan iz Spartaka pre dve sezone i za to vreme je odigrao 70 mečeva, postigao 17 golova i upisao osam asistencija. Ljubljanska Olimpija je sinoć nakon produžetaka eliminisala Vikingur iz Rejkjavika i uspela da se plasira u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter