2
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

MINIMALAC PARTIZANA PROTIV ‘TVRDIH’ LETONACA: Natho sa ‘bele tačke’ odveo Partizan u drugo kolo kvalifikacija za LE! (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.20 u 23:03

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu RFS-a rezulatom 1:0 u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-beli opravdali su ulogu favorita i minimalnim rezulatom uspeli da se domognu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. U prvom poluvremenu ekipa iz Humske imala je nekoliko šansi, najpre u 24. minutu Natho je izašao sam ispred golmana RFS-a ali mu je šutirao u noge.

FOTO: FK Partizan

Kako je vreme prolazilo, crno-beli su sve više pritiskali, ali nisu usplevali da dođu do prave šanse. U 34. minutu Sadik je pokušao sa nekih 25 metara da ugrozi gol gostiju, ali udarac je bio isuviše slab. U 36. minutu sjajan šut je uputio Asano, ali je golman RFS-a oličnom paradom sačuvao svoj gol.

Prvu šansu RFS je imao u 38. minutu preko Šarića koji je šutirao pored gola, a prvo poluvreme je završeno rezulatom 0:0.

Drugi deo igre doneo nam je mnogo otvoreniji fudbal, pogotovo nakon pogotka crno-belih.

U 52. minutu Strumija je igrao rukom u kaznenom prostoru, a glavni arbitar meča pokazao je na belu tačku. Siguran je bio Natho, i na taj način postigao jedini gol na meču. Crno-beli su preuzeli inicijativu i do kraja meča kontrolisali igru.

Dobra vest za Miloševića je i igra Sejdube Sume, koji nije bio spreman za čitavih 90 minuta, ali je od ulaska u igri sredinom drugog poluvremena bio konstantna opasnost po gol rivala.

Suma je zamenio Filipa Stevanovića, i samo što je ušao u igru stvorio je odličnu priliku. Šutirao je sjajno u dalji ugao, ali je lopta nažalost otišla malo pored gola. U 86. minutu propala je sjajna akcija crno-belih, Sadik je odlično prošao, nekoliko fudbalera je ostavio iza sebe, ali je onda poslao loptu iza leđa Natha koji nije uspeo da se snađe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

▪️KRAJ UTAKMICE: #FKPartizan 1 – 0 @fk_rfs

A post shared by FK PARTIZAN (@partizanbelgrade) on

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. SAVO OVO JE SRAMOTA.
    SRAMOTA UPRAVE A I TVOJA.
    MI U GRUPNU FAZU. KOGA
    BRE VI ZAMAJAVATE. SAMO
    VREME KUPUJETE. NAPOLJE.
    P. S. PRIVATIZACIJA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter