2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MRKELA ‘GRMI’ NA IGRAČE: ‘Nezadovoljan sam, oni moraju da budu svesni čiji dres nose’

Objavljeno: 26.08.20 u 15:17

Crvena zvezda pobedila je sinoć Tiranu rezulatom 1:0 i tako se plasirala u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Čelnici kluba su svesni da je jučerašnje izdanje šampiona sa ‘Marakane‘ isuviše ‘bledo’. Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, prokomentarisao je sinoćnu utakmicu crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: LEGENDA CRVENE ZVEZDE JE RAZOČARANA: ‘Sramota je da za prvo poluvreme ne šutneš nijednom na gol’

– Hoću da čestitam igračima i stručnom štabu pobedu i plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Ovo je četrnaesti protivnik zaredom koga smo u godinama za nama pobedili i izbacili na našem putu ka zacrtanom cilju. Prešli smo neverovatan put i velikim pobedama i sjajnim rezultatima klub smo doveli sa 209. na 55. mesto na UEFA rang listi. Jeste to veliki uspeh i treba da budemo ponosni zbog toga. Ali to je prošlost. Moramo da se okrenemo onome što nas čeka sutra. Naši igrači moraju da shvate da Crvena zvezda raste iz dana u dan, i da rastu i naša očekivanja i očekivanja naših navijača i medija i celokupne javnosti. Moraju da shvate da igrajući za Zvezdu imaju ogromnu odgovornost. Nije važno samo da se pobedi nego je važan i način na koji Zvezda pobeđuje. Ne sme da se igra onako kako je Zvezda igrala sinoć u Tirani. Igrali smo nedopustivo slabo. To nije Zvezda koju želim. Sinoć na aerodromu sam razgovarao i sa Dekijem Stankovićem i on je svestan svega. Ali o detaljima neću, jer želim da to ostane unutar naše kuće. Napravili smo dobar tim, možda i najbolji u poslednjih šest godina i normalno da su očekivanja velika – jasan je Mrkela.

FOTO: FK Crvena zvezda

On takođe smatra da igrači moraju da promene svoj karakter, i da moraju biti svesni čiji dres nose.

– Jeste bio pritisak oko ove utakmice, ali to je Zvezda. Uvek je neki pritisak. Rekao sam već ranije, a sada ću ponoviti: ko nije spreman da igra, da radi i da živi pod pritiskom, taj nije za Crvenu zvezdu. Nezadovoljan sam i ljut, neću reći da sam razočaran, jer smo pobedili. Samo zbog pobede to neću reći. Sve ostalo nije valjalo i ovako više neće moci. Predstoje nam razgovori sa igračima. Moraju da menjaju svoj karakter i svoje navike. Moraju da budu hrabriji i odvažniji, moraju da budu svesni da nose dres Crvene zvezde. Nema u Zvezdi minulog rada i samozadovoljstva. Verujem u trenera Dejana Stankovića, i njegov stručni štab, verujem u ove igrače. Imamo vremena do trećeg kola i 15. septembra da ispravimo sve uočene greske i rešimo probleme. Mora ovo mnogo bolje. Čeka nas još mnogo posla – zaključio je Mitar Mrkela.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Halo uprava???

    Dali vi uopste znate sta radite? Dali gledate zvezdine utakmice?
    Pa vi iz uprave ste napravili ovaj krš od tima?
    Vi nijednog igraca posle Radonjica niste ljudski prodali!!! A zasto?
    Zato sto muljate!!!
    Zasto igra Gobeljic (svaka cast za pozrtvovanje i ljubav prema zvezdi) ali covek nije za beka!
    Zasto je Igrao Jovancic?
    Zasto igra Rodic?
    Tomane?
    Gajic?
    Simic?
    Shvatite da nemoze da ih prodate!oticice gratis kao svi ostali!Nevrede!
    Dajte sansu Gavricu
    Mladoj deci da se dokazuju pored Kange Kataia Borjana Sanogua.
    Zvezdi treba nova krv! Ovi su istroseni prezasiceni.
    Zvezda nema nikakvu igru mislim da je protivnik nemoze analizirati jer nepostoji nikakav sistem, na misice i srecu eto to je zvezdina igra!
    Uprava je unistila toliko dobrih igraca a mogla je ogroman novac zaraditi,recimo na Pavkovu je mogla uzeti novac!
    Na Garsiji je mogla
    Na Stojkovicu je mogla
    Na Srnicu je mogla
    Na Racicu je mogla
    Na Adzicu je mogla
    I jos o Vijeiri i ostalima da nepricam
    Svi su otisli za sicu!
    A unistila je dosta igraca , najvise mi je zao Gavrica i sve igrace koji nemogu da igraju zbog sadasnjih kršina od igraca!
    Upravo menjaj sistem los ti je! Bankrotiracemo ! Nista nemozete prodati! Raspustite ove prezasicene stare nesposobne i pocnite sa novom krvlju!sa mladim fudbalerima iz svoje skole !
    Pise vam verni navijac koji skoro svaku zvezdinu utakmicu prati u poslednjih 30 godina!

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahahaha druze prvo dovedi(resi pitanje vec 4 godine unazad) levog beka, a ne Degenek da igra na toj poziciji, pa onda pricaj sta ti srce zeli..
    Nek nam Bog da srece..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter