3
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

LEGENDA CRVENE ZVEZDE JE RAZOČARANA: ‘Sramota je da za prvo poluvreme ne šutneš nijednom na gol’

Objavljeno: 26.08.20 u 13:19

Legendarni fudbaler crveno-belih Stanislav Karasi razočaran je prikazanom igrom izabranika Dejana Stankovića.

Srpski šampion sinoć je uspeo da savlada albansku Tiranu rezulatom 1:0 i tako se plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali ono što je proslavljeni as Crvene zvezde Stanislav Karasi okarakterisao kao sramotu jeste to što ekipa sa ‘Marakane‘ u prvom poluvremenu nijednom nije šutnula na gol Tirane.

– Nije dobro, Zvezda je isuviše opuštena. Kad se oduzme lopta, mora da se igra brzo, sramota je da im Zvezda za 45 minuta ne šutne na gol. Prosto neverovatno da tražiš igru za ulazak u nešto važno i bitno kao što je Liga šampiona, a ne pokažeš ništa što možeš da uradiš, dosta loših pasova, nema igre – rekao je Karasi za ‘RTS’.

FOTO: FK Crvena zvezda

On takođe smatra da poput ovakvih ekipa protivnik mora konstantno da vrši pritisak.

– Prvo poluvreme protiv Evrope je bilo isto tako ležerno, ovo su ekipe koje moraš da gnjaviš i stiskaš. Kada ih otvoriš, daćeš im pet komada. Sada kad sam video nema toga – rekao je Karasi, i dodao:

PROČITAJTE JOŠ: VEZISTA ‘ODLETEO’ SA ‘MARAKANE’: Korača Savinim stopama, još jedan Srbin u La ligi – evo koliko će Zvezdi da ‘kapne’ od narednog transfera!

– Sve zavisi od igrača. Ono što Zvezdi nedostaje su ti tandemi, nema pasa u završnici, nema šuta iz daljine, što je bitno kada igrate sa ovakvim ekipama. Moraju nekada da promene stranu, ne možeš pravolinijski samo da trčiš. Nismo videli ništa, jedino je Katai imao jedan početni udarac i proboj, ali nije šutnuo loptu kako treba – razočaran je Karasi.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

3 Komentara

  1. Totalno losa igra skoro kukavicka.Ulasiti se od ovakvog protivnika to je sramota.Igrom slucaja Zvezda je prosla dalje uz prilicno srece.Mislim da Stankovic nije
    kalibar trenera koji moze da vodi Zvezdu,to ce se uskoro i videti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Karasi je u pravu. Kad igras sa slabijim ekipama, upravo je resenje da ih stiskas od pocetka i pritiskas da ne mogu da disu. U jednom trenutku posustanu, izgube snagu i onda im das nekoliko komada. A Zvezda je igrala opusteno u stilu, naicice sansa i dacemo gol, sto se jeste desilo, ali se ne moze uvek racunati na to. Jedan od razloga lose igre je upravo Tomane, koji za dobrobit kluba vise ne bi trebao uopste da igra. Jeste dao gol, ali osim toga bukvalno nista. Voli da utrci sa strane sesnaesterca gde primi loptu sa strane, sa kojom on ne ume nista da uradi, toliko je nespretan sa loptom, ista ova ekipa sa Benom umesto njega bi dala 3 komada.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo Pedja! Neka si im rekao, nego šta! Ekipa Zvezde sa sjajnim 33-godišnjim veoma brzim Benom i njegovim neuhvatljivim driblinzima je nešto sasvim drugo! Još kada Ben ostane sam u petercu protivnika i postigne neki antologijski gol! Sa takvim Benom i sjajnim crnim biserima Kangom i Sanogom možemo daleko dogurati (ali u video igrici “Real Manager”)! Je li bre Pedja, je li moguće da ti vruješ u ove potpuno bezvredne i bezopasne Zvezdine “kapitalce”, koji su toliko dobri da nigde u svetu ne mogu naći klub, jer ih niko ne traži!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter