3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MILOJEVIĆ VODI DEGENEKA: Crveno-belima stižu milioni!?

Objavljeno: 09.08.20 u 10:10

Sve su glasnije priče da bi Miloš Degenek mogao u ovom prelaznom roku da napusti Crvenu zvezdu.

Kao potencijalne nove destinacije pominju se Spartak iz Moskve i Al Ahli iz Džede. Vladan Milojević dobro poznaje kvalitete Degeneka sa kojim je sarađivao u Crvenoj zvezdi, pritom, olakšavajuća okolnost za transfer bila bi i činjenica da ne bi zauzimao mesto stranca.

PROČITAJTE JOŠ: OSTAO BEZ ANGAŽMANA: Bivši napadač Crvene zvezde je slobodan igrač – doktor mu je skoro rekao da je u smrtnoj opasnosti, on demantovao!

‘MaxBet sport’ saznaje da je posao blizu realizacije, a transfer bi mogao da donese Crvenoj zvezdi i do tri miliona evra. Dodatni bonus jeste i to da bi Degenek ostao u Crvenoj zvezdi do okončanja evropskih kvalifikacija.

Nakon dolaska Milojevića u Al Ahli stigao je i Marko Marin. Nije isključeno da se Vladan Milojević odrekne Brazilca Džozefa De Souze ili Bosanca Elvisa Šarića za dolazak sjajnog defanzivca.

0
0

3 Komentara

  1. Izvinite, da li je na ovoj slici onaj trener koji je na predstavljanju Tomanea, po potpisivanju ugovora sa Zvezdom, izjavio slavodobitno kako je Tomanea čekao dve godine, kao i da je Tomane ono što mu treba za Evropu?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa nećete ostaviti ruse na cedilu.? Oni će propasti ako ovaj ode arapima. Ma kome treba igrač kome je pukla kičma na derbiju.?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter