0
Evropske lige

OSTAO BEZ ANGAŽMANA: Bivši napadač Crvene zvezde je slobodan igrač – doktor mu je skoro rekao da je u smrtnoj opasnosti, on demantovao!

Objavljeno: 08.08.20 u 23:53

Bivši fudbaler Crvene zvezde Slavko Perović, napustio je redove Dinama iz Bukurešta.

Uprkos velikim finansijskim problemima, slavni rumunski klub uspeo je da sačuva prvoligaški status. Tome je dosta doprineo upravo bivši napadač Crvene zvezde sa šest golova na 17 mečeva, a uz to je bio strelac još dva puta u Kupu.

Iskusni srpski napadač je kolabirao sredinom februara tokom gradskog derbija sa ekipom FCSB-a, a rumunski lekar Adrijan Motoača izjavio je tada da bi smrt mogla da ga zadesi u svakom trenutku na fudbalskom terenu.

– Perović ima stari problem sa srcem koji mu je ustanovljen još dok je igrao u Srbiji i Turskoj. EKG je pokazao izvesne anomalije u radu srca, a za sportiste postoje dva različita biotipa. Njegov je sličan onom koji imaju Afrikanci. To su drugačiji otkucaji od Evropljana i oni se javljaju sa izvesnim odstupanjima. Kada je Perović otpušten iz bolnice dobio je terapiju i vreme da se ustanovi da li su anomalije nestale. Tri meseca sam proveo s njim, bavio se njegovim problemom. Perovićev problem nije za šalu, mogao bi iznenada da doživi infarkt kao Ekeng. Umesto da prate njegovo stanje, u klubu ga teraju ga da trenira i to je pogrešno – rekao je Motoača za rumunski ‘GSP.ro’.

Ali, sam fudbaler je sve to negirao.

– Iz medija sam saznao da imam probleme sa srcem. Nije prvi put da čujem tako nešto. Za sada treniram normalno, videli ste da igram. Nemam nameru da stanem, nastaviću karijeru i igrati fudbal – kazao je bivši Zvezdin centarfor.

PROČITAJTE JOŠ: VEZISTA CRVENO-BELIH ‘ZAOKRUŽIO’ GODINU NA ‘MARAKANI’: Njegoš Petrović otkrio na šta ih ‘Mister’ podseća svaki dan!

Perović je igrao na ‘Marakani’ od 2006. do 2011. godine. Igrao je još i za Obilić, Crvenu zvezdu, Srem, Napredak, Rad, kao i turske klubove Manisu, Alaniju, Denizli i Istanbulspor.

FOTO: Screenshot/Twiter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter