0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SAVO MILOŠEVIĆ NAKON PREOKRETA U KRUŠEVCU: Teška utakmica, neke stvari moramo da popravimo!

Objavljeno: 02.08.20 u 10:43

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Napretka iz Kruševca rezulatom 3:1, a trener crno-belih otišao je u svlačionicu odmah nakon meča tako da nismo imali priliku da čujemo njegovu izjavu u direktnom prenosu.

Trener Napretka Dragan Ivanović, burno je govorio posle meča o spornom penalu, dok je Savo bio uzdržan i na konferenciji za medije.

– Utakmica je bila onakva kakvu smo očekivali, teška, pogotovo posle 1. poluvremena i rezultata tada, imali smo sreće da gol postignemo na vreme i da možemo drugo poluvreme da jurimo pobedu. Čestitam mojim i igračima Napretka, nije bilo lako trčati po ovom vremenu. Idemo dalje, ima stvari koje moramo da popravimo, poželeo bih Napretku sve najbolje u nastavku prvenstva. Naravno, malom Živkoviću što pre da se oporavi posle očigledno ozbiljne povrede – izjavio je trener crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: SUPERLIGA: Loš dan za novajlije u ligi, slavili, Radnički, Čukarički i Proleter slavili, Radnik iznenadio Voždovac!

Ivanović na konferenciji nije komentarisao penal.

– Dosta dobro prvo poluvreme sa obe strane. Bez obzira na sve probleme koje smo imali u prelaznom roku, veliki broj igrača je otišao, ali uspeli smo da homogenišemo tim i da se suprotstavimo hrabro jednom Partizanu. Bio je Partizan posebno kvalitetan u posedu lopte u 1. poluvremenu. Mi smo se opredelili za drugi stil igre, došli smo do prednosti, u nastavku smo brzo dobili gol. U toj nesreći je stradao golman, ušao je omladinac. Dosta smo se dobro držali, pre kaznenog udarca smo imali kolosalnu šansu Mrkića, nismo to dali. Treći gol je bio rutinski. Čestitam Partizanu, hrabri naša igra, borbenost, moji momci samo da nastave, biće bodova.

PROČITAJTE JOŠ: TRENER NAPRETKA GRMI: Zbog čega Partizanu treba ovakav poklon?

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter