6
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

TRENER NAPRETKA GRMI: Zbog čega Partizanu treba ovakav poklon?

Objavljeno: 01.08.20 u 19:49

Fudbaleri Partizana savladali su Napredak u Kruševcu.

Crno-beli su nakon preokreta slavili sa 3:1, poveli su domaći golom Kočića u 47. minutu, u prvom minutu drugog poluvremena izjednačio je Marković. Natho je sa ‘bele tačke’ doneo Partizanu vođstvo u 88. minutu, a debitanskim golom Čolića, postavljen je konačan rezultat 3:1.

Nakon meča u razgovoru za ‘Arena sport’ Dragan Ivanović bio je ljut zbog krajnjeg epiloga ovog meča.

Blago rečeno, ovo je katastrofa, zbog čega, kome treba ovakav poklon? Zbog čega Partizanu to treba? Utakmica je bila korektna sve do onog momenta (penal za Partizan prim. aut) nije mi jasno… žao mi je, idemo dalje – rekao je Ivanović.

0
0

6 Komentara

  1. Kao prvo, nije ni bio korner. Kao drugo, rvanje je oicelo pre izvodjenja i sudija je bio duzan da prekine izvodjenje i razdvoji igrace. Pod tri, Vitas sakom udara u gkavu odbrambenog igraca… ali naravno, navijaci FK Postenje vide samo da je njihovog igraca neko drzao rukama

    0
    0
    Odgovori
  2. To treba rukovodstvo Napretka tebe da pita jer si stavio ragbiste u tim. Sa dve ruke drži Vitasa i ne da mu da ide ka lopti, a zamisli sudija to svira kao penal.

    0
    0
    Odgovori
  3. Za onakvo cimanje i foliranje igraci Napretka su trebali da dobiju penal i jedno 3 crvena .A tek njihov trener –

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter