7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SPREMA SE ‘ZEMLJOTRES’ NA ‘MARAKANI’: Miljenik ‘Delija’ na pragu povratka u Zvezdu!

Objavljeno: 28.07.20 u 15:23

Posle Aleksandra Kataija Crvena zvezda je spremila novu ‘bombu’.

Gelor Kanga je na korak da nakon dve i po godine opet obuče dres prvaka Srbije, saznaje Maxbet sport.

Vezisti iz Gabona istekao je ugovor sa Spartom iz Praga, u koju je došao sa ‘Marakane’, i vodi ozbiljne pregovore poslednjih dana sa čelnicima Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ: INTER NAJAVIO NAJVEĆI TRANSFER IKADA: Navijači u transu, na katedrali u Milanu prikazana silueta koja govori sve! (FOTO)

Isti izvor navodi da je Zvezda u trci za potpisom Kange pobedila baš Spartu i turski Trabzon, odnosno preostale su sitnice kako bi parafirala trogodišnji ugovor.

https://www.youtube.com/watch?v=yoyX37GggZU&feature=emb_title

Kanga je bio sjajan u prvom mandatu u dresu Crvene zvezde, jedan od najboljih igrača u timu Vladana Milojevića i još se pamte njegovi spektakularni golovi protiv Sparte i Krasnodara na putu ka plasmanu u Ligu Evrope 2017. godine.

Pre Crvene zvezde igrao je za ruski Rostov i u domovini.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ustala je Crna Gora svetinja se branit mora! Ustala je I Srbija to jedna familija! #Delije #Svetinje #Crvenazvezda #Srbija #NeDamoSvetinje

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

7 Komentara

  1. UZELEO SE KANTA RIINGSPILA. IMA SUMA DA GA OKRECE, DOK MU SE NEZAVRTI U GLAVI. TO JE DOBRO ALI JE LOSE STO CE TO KANTINO ISKUSTVO DA PLATI GLADAN NAROD OVE ZEMLJE KOJI NIKAD NIJE BIO SKLON SEKTASENJU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter